Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Da, onaj na kome su samo potrebne i pametne aplikacije.

Ništa se ne brinite, sa' će Samsung da napravi svoju originalnu SureView tehnologiju :d

Baš 90%, ne 85 ili 60, možeš da nam otkriješ koju si metodologiju koristio da bi dobio ovakve rezultate. Ako je moguće i da obaviš istraživanje o broju tupavih aplikacija na Nokia Store-u, zahvaljujem.

lupio sam cifru, ali poenta je da Nokia ima sve sto je potrebno vecini ljudi na jednom telefonu, i vise od toga

Baš 90%, ne 85 ili 60, možeš da nam otkriješ koju si metodologiju koristio da bi dobio ovakve rezultate. Ako je moguće i da obaviš istraživanje o broju tupavih aplikacija na Nokia Store-u, zahvaljujem.

Appleovci se kunu u svoj app store sa 650 000 aplikacija, a od toga više od 400 000 nije skinuto ni jedan jedini put. Toliko o kvalitetu istog.

dosta više o raspravi o telefonu, ovo nije telefon :) ovo je kamera sa mogućnošću poziva i to je dosta :D

pogledajte kakav je snimak onaj lik napravio goreeeeee

ima da skinem klip i pošaljem ga svima na mail, ja garantujem da će ljudi misliti da je sniman profi kamerom nekom...

http://www.gadgeterija.net/2012/09/04/video-pogledajte-kako-se-nokia-808-pureview-ponasa-u-uvjetima-profesionalnog-foto-studija/

lea_mob1.jpg

Ali ti nisi u toj velikoj većini tako da razumem to Ajoooj... Odma da se ogradim, niti branim ovaj fon, niti ću ikad kupiti ovaj fon, niti mi treba 1136 mega piksela, a kamoli 43404 aplikacija... Fon mi služi za poziv/sms/wireless kao i toj većini koju NSX pominje.

aj dajte onda slike tih ribetina što vi hakeri klepate da se divimo malo :)

aj dajte onda slike tih ribetina što vi hakeri klepate da se divimo malo :)
znao sam da će da usledi ovakav komentar.

ja sam prerastao to klepanje i sada mi je bitno šta cura ima u glavi, a kvalitetnom klepanju se svaka da naučiti.

ovo sam prokomentarisao zbog toga što ova očigledno pokušava nešto u vezi lepote, al joj ne ide. o njenim intelektualnim sposobnostima ne bih puno raspravljao jer da su razvijene ona ne bi bila ovde. te ne znam kako bih mogao da je cenim?

poenta priče je da je bolje da su slikali neku planinu, životinje, biljke, šta god, nego ovu raspalu matoru klepačicu kojoj je klepanje izgleda najveći domen, a kojoj izgleda ni šminka, ni pureview i fotošop ne pomažu da uspe u dostizanju cilja.

elem, ako je to neka tvoja klepačica nemoj se osećati uvređeno.

Poslednja izmena:
^ O cemu se ovde raspravlja... :lupko:
Sta fali ovoj devojci nije mi jasno? Mozda nije profesionalni model ili manekenka ali nije gabor. Uostalom to nije poenta ove price uopste, cemu vredjanje?
Kakve planine, zivotinje...?? Znas li koja je poenta ovog da ga tako nazovem "eksperimenta"? Zivotinje i planine smo videli milion puta do sada.

Sta, tamo neka se slikala sa 808 i odma' je dron? Ne verujem sta citam, priest-ovi komentari su balada u poredjenju sa ovim..

pojavio se FP2 sa dosta noviteta i svi koji su probali su bili odusevljeni..naravno nasao se "neko" pametan iz Nokie da je odmah makne sa Navifirma

Eto, pored odlaska na koncert, tek sa Nokiom 808 moze da se cuje koliko Coldplay dobro zvuci uzivo :) Bukvalno kao na albumu.

[YOUTUBE]aO5RkZqQkaU&feature[/YOUTUBE]

Stativ i malo budzenja kontrasta u Sony Vegasu..

pa dobro edituju se snimci i sa profi kamera od 10+ hiljada evra

Nisam ni rekao da je zabranjeno :) Nego mnogi i ne procitaju opis ispod klipa pa sam zato napisao.. inace nisam protivik obrada ali kada se lepo naglasi sta je i kako budzeno ;)

Poslednja izmena:
pa dobro edituju se snimci i sa profi kamera od 10+ hiljada evra :)

pa ima ih sto primaju kartice/moneybookers ili SWIFT

i preporuka uzmi neki kvalitetniji

još je ova crnkinja pa mora da je neinteligentna

interesantno je da je nobelovac, čovek koji je udario temelj molekularnoj biologiji, i bez koga mnoge stvari koje sada uzimamo za gotovo ne bi postojale, izjavio da je naučno pokazano da crnci imaju genetičku predispoziciju da budu skloni kriminalu i da su gluplji od belaca. nevezano za ovu crnkinju. kao, generalno su neinteligentni. njegove reči, ne moje, ja to nisam proučavao, on jeste izgleda.

Nazad
Vrh Dno