Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Hunder, koliko vidim na MS samo jedna i to stara 11 meseci.
Steta sto je stala proizvodnja, 808 je imala ono sto meni treba jaku kameru, poruke i pozive... mislio sam da posle 6220c nikada vise necu pomisliti na Nokiu.

Poslednja izmena:
gledaj cesce,posto modelatori brisu oglase a imas i na KP
Hunder, koliko vidim na MS samo jedna i to stara 11 meseci.
Steta sto je stala proizvodnja, 808 je imala ono sto meni treba jaku kameru, poruke i pozive... mislio sam da posle 6220c nikada vise necu pomisliti na Nokiu.

A sto se tice symbiana,radi kao sat na ovom telefonu. Viber,whatsapp,skype...sve radi. Brzina je zadovoljavajuca kao i internet preko opere. Ja sam JAKOOO zadovoljan ovim telefonom. Ne fali mi nista sto sam imao na androidu. A ne kosta 300+ evra

A kakva je navigacija na 808,tj jel moze da se ubaci neka, a da je i Srbija podrzana?

nokia ima svoju navigaciju koju daje za dz, a koja je zadovoljavajuca s obzirom da imaju navteq mape. i srbija je fino uradjena. idi na nokia here sajt, pa vidi kako je koja zemlja uradjena, tako bi trebalo da je i na mobilnom...

mislim da su te mape za garmin prilicno diskutabilne jer su stare. sam program je ruzan ali je funkcionalan.

nokia maps mislim da je bolji izbor. jedva cekam da je izbace za android (ako uopste).

Poslednja izmena:
Ndrive radi takodje, ima i dobru mapu, iako malo stariju (što je problem svim platformama na kojima radi, ne sa Simbijanom). Mada je najbolji izbor Here maps od Nokije.

A sto se tice symbiana,radi kao sat na ovom telefonu. Viber,whatsapp,skype...sve radi. Brzina je zadovoljavajuca kao i internet preko opere. Ja sam JAKOOO zadovoljan ovim telefonom. Ne fali mi nista sto sam imao na androidu. A ne kosta 300+ evra
Gde si našao viber i whatsapp? I da rade.

ako je nekome dosadio telefon rado bih ga kupio (Symbian je to i nema aplikacija sta ce vam ta kanta ;) )

za nov sa garancijom dao bih 250 pa i jace, ovako polovan 150-200 u zavisnosti od stanja

za nov mislim da je ok 250+, polovan zavisi od korišćenja, isplati se dati 200, jer samo fotoaparat u 808 vredi toliko... telefon ti onda dođe gratis....

ko ima 808 i garmin na istoj, jel može da potvrdi da li rade najnovije mape, city navigator 2014?

inače srbija je na 808 urađena isto kao na wp, tako da je nokijina default navigacija totalno upotrebljiva...

jedno pitanje na koje ne mogu da nađem odgovor. da li radi swype sa srpskim na 808? našao sam yt klip gde lik pokazuje swype sa srpskim na n8, ali samo landscape. jako mi je bitno da imam portrait swype na 808

Koliko sam ja zapamtio ti si skoro vec koristio 808?

Po ovoj slici deluje da ima portret swype

sym2.jpg

Poslednja izmena:
Cekaj, zar ti nisi skoro kupio N808? Ili sam te pomesao sa nekim?
Posto se i ja interesujem za 808, gledao sam malo na KP i ima neki lik iz BG prodaje za 195e,kaze da je potpuno nova sa garancijom. Ako je sve tako, to uopste nije mnogo.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja zapamtio ti si skoro vec koristio 808?

Po ovoj slici deluje da ima portret swype

sym2.jpg
hvala za sliku, ok je ovaj swype na ovom shotu, super onda :)
jesam koristio 808, ali nije bio moj, od brata je. i nije imao swype, a nisam hteo da instaliram ništa... sad kad bi trebala da mi menja g300 trebalo bi mi da ima swype jer sam navikao na njega...
Cekaj, zar ti nisi skoro kupio N808? Ili sam te pomesao sa nekim?
Posto se i ja interesujem za 808, gledao sam malo na KP i ima neki lik iz BG prodaje za 195e,kaze da je potpuno nova sa garancijom. Ako je sve tako, to uopste nije mnogo.
ako misliš na mene, koristio je jesam, ali nije bila moja. sad ću i ja da uzmem jednu. 1020 je preskupa, 200 evra za novu 808 nije uopšte mnogo.

Kod nas na oglasim jedna ili eventualno dve 808-ice...a na pik.ba koliko hocete, i uglavnom su oko 200e.

Ja ispustio novu za 180 sa 2 god garancije, pre mesec dana. Koji sam lik ***

To je bila bas dobra ponuda :) Ulazio sam danas u nekoliko radnji, ali nigde je nema...nastavljam potragu :d

Telefon se odavno ne proizvodi vise. A i ko zna u kojim kolicinama se proizvodio kad se proizvodio, nikad nije objavljeno nista zvanicno mislim.

Kasno ste se setili da ga kupujete.

Nazad
Vrh Dno