Hvala na stručnom objašnjenju.
Ovo nije tema za slike sa Arc S,a i jako su mutne.
Da je 808 Nokia oko 350 eura stara do mesec dana menjao bih odmah svoj S2,mada Nokiu Simbian nikad nisam imao,ali zbog najbolje kamere uzeo bih je cisto da promenim malo.
meh, staviš bolji hardver i može i na wp 8. nego oni kao po običaju hoće da prodaju telefone sa prevaziđenim hardverom po ceni telefona koji imaju top hardver...kao sto razbojnik rece ta tehnologija nije mogla biti implementirana na WP7 i bice tek na WP8 i to pazi sad samo sa 12 MPx(i to bi trebalo da je prilicno pouzdana info)...a to znaci da ce slike u PV modu biti od 2 do 3 MPx, znam da cuveni megapikseli nisu sve ali ipak ce razlika izmedju 3 i 8 MP (na 808) biti prilicno vidljiva
meh, staviš bolji hardver i može i na wp 8. nego oni kao po običaju hoće da prodaju telefone sa prevaziđenim hardverom po ceni telefona koji imaju top hardver...
Nemam ifart instaliran, ali fakat je da dosta aplikacija koje ja koristim svaki dan nema za Symbian, e sada ako ti to možeš da shvatiš možeš, a ako ne meni sve jedno. Ne znam zašto aplikacije poistovećuješ sa iFart i sličnim, mada možda ti za to koristiš telefon pa misliš da i drugi koriste. Generalno developing je na symbianu (otkad sam ja prestao 2009 da ga koristim) skoro u potpunosti stao, i dalje posećujem iP ma.. i koliko vidim symbian sekcije su skoro pa mrtve, kako aplikacije tako i teme i igrice, posle fijaska sa prvim touch symbianom gde su aplikacije bile čisto portovane još uvek nisu uspeli da se oporave. Inače čudno mi je da od tri ipo lika koji ovde podržavaju nokiji, jedan ima sgs3, jedan ima note, ostali ne znam šta imaju, jel znate da umesto Note-a i SGS3 za skoro iste pare možete uzeti PW808 (čisto informacije radi)?
Obavesti se. Symbian trenutno čini drugu smarthpone platformu na svetu i Symbian modeli se više prodaju od Nokia WP modela. Da nema "veštačkog" smanjenja proizvodnje, WP7 ga ne bi nadmašio po broju prodatih primeraka. To što niko u našoj okolini ne kupuje se ne odnosi na ceo svet.
prvo ne znam ko bi pri zdravoj pameti poredio ono đubre od ace-a sa n8 koji je mašina u odnosu na ono smeće malo sa ekranom koji ima rezoluciju kao da je za digitron. a drugo sada cena polovnog ace-a je 100 evra, a polovnoe n8 200, tako da nije isti cenovni rang. nove ne mogu da poredim, jer ne mogu da dozvolim sebi ni da pomislim da je u nekom trenutku ace koštao kao n8. samsung onda treba da se banuje sa ove planete.kad sam poredio N8 sa Galaxy Ace koji su u istom cenovnom rangu
To je samo jedan primer bio. Kako da pratim neki livescore u symbian-u, bilo koji tenis i sl. Kolega ako na nesto kuka to je browser
To je koliko je ko poslao (svih) telefona iz fabrike, a ne korišćenje telefona.Zar nije android, iOS, pa tek onda symbian? I to Nokia u velikom padu.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari