Coni
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.04.2013
- Poena
- 200
Odličan telefon. Džabe da bacaš pare na ove nove i da ti budu veliki u ruci.
Hahaha, umirem
Odličan telefon. Džabe da bacaš pare na ove nove i da ti budu veliki u ruci.
Ajde? Pa da vidimo. Dimenzije Nokie L800 su 116.5 x 61.2 x 12.1 mm.Dimenzije Nokia Lumia 520 su 119.9 x 64 x 9.9 mm.Ja ovde ne vidim da je po dimenzijama toliko veci telefon da se ne moze koristiti jednom rukom. Idemo dalje,sto se harvera tice Nokiu L800 pogoni Qualcomm MSM8255 Snapdragon na 1,4Ghz(single core),Adreno 205 grafika i 512mb rama.Sa druge strane Nokia Lumia 520 ima Qualcomm MSM8227 cipset,dual core procesor na 1 Ghz, adreno 305 graficku i 512mb rama.Displej stvar ukusa,meni vise lezi IPS led od amoleda.L800 ima vise interne memorije od L520 ali sa cenama micro sd kartica to i nije velika prednost.Jedino gde je bolja L800 od L520 je kamera ali to po meni nije dovoljno da bi se islo na tehnicki i softverski inferiorniji telefon.Ako neka od tebi bitnih aplikacija ne bude radila kako treba na L800 mozes da se slikas jer update neces dobiti. Ako ti je toliko bitna kamera imas polovne S2 za 120-130e. Prelepis preko Samsung Nokia i resen problem.
Na kraju tvoje su pare pa radi sta hoces.Sto se mene tice mozes i da ih zapalis.Pokusao sam da pomognem kao i ostali ali vidim nema vajde.
To su oni taraba-zvezda-broj-taraba i ostali kodovi koje šalješ operateru za npr. proveru stanja računa, prijavljivanje na promotivne akcije i slično. WP7 nema podršku za USSD.Sta je USSD i za sta bi mi on sluzio?
Ti si bas mnogo pametan... Nisam uzeo telefon jos uvek, raspitujem se po netu celo pre podne oko kamera i uporedjujem, nisam izbacio 620 iz mogucnosti jos uvek.Lik je vec uzeo telefon, nije ni morao da pita sta da uzme, kada je uradio sasvim suprotno od onoga sto mu je receno.
***, sad, mrtav je i Win XP pa Win7 nikad nije bio bolji od njega... O Visti da ne pricam...
Sto se softvera tice, prvo na sta sam naisao kada sam kucao "wp7.8 vs wp8" je ovo: http://pocketnow.com/2013/02/04/wp7-8-better-than-wp8 znaci nesto konkretno
Za kupovinu novog telefona sam se pre svega odlucio zbog lakseg surfa netom kada odem kuci gde nemam nikakav komp/laptop net, a da ne moram da se mucim sa ovim E52 (fejs/skype je ok, ali je ostalo jako umarajuce)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari