Italija je mnogo znacajnije trziste od Srbije. AMOLED ekrana stvarno nema dovoljno. Kada je je n8 planiran sredinom 2009te AMOLED skoro niko nije ni koristio (osim Nokije na n86). A onda su svi poludeli za AMOLEDom, proizvodni kapaciteti nisu bili dovoljni, a Nokija je zestoko kasnila. Iz istog razloga Desire i Galaxy su presli na LCD u poslednjim iteracijama. Prakticno niko ne planira nove AMOLED telefone u H1 2011. Novi proizvodni kapaciteti ocekuju se tek u H2 2011 pa se onda moze ocekivati i dovoljno ekrana i navala AMOLED telefona sa svih strana.
Zasto ljudi pobogu ? :trust: :smoke:
ali da vidimo kad galaksija i wave dobiju autofokus u camcoderu.
ako na ovako nesto mislis, iskreno vise sam ocekivao, mnogo viseok, caf, ali da vidimo kad galaksija i wave dobiju autofokus u camcoderu.
Ali ipak n8 je najbolji camera phone danas, najkompletniji.
[YOUTUBE]yxOVOY9KLbU[/YOUTUBE]
kada uporedim sa galaxy s i wave.. ne bih se usudio da kazem da je n8 u prednosti.
Ali zato xenon blic nocu.. za fotografije naravno![]()
To stoji da nije iskoriscena do kraja, mozda, sta ja znam
Ali imam oci i ovaj video zapis nije nista bolji od galaxy s sa autofokusom, cak mislim i da je za nijansu losiji, no vlasnici n8- ne napadajte- samo moje misljenje mada mislim da je i realno.
Po meni kamera je jedina stvar koja valja na tom telefonu sve ostalo konkurencija ima bolje...Ali ipak n8 je najbolji camera phone danas, najkompletniji.
Uvek moze da se nadje boljei bolje.. i opet bolje.
Slike npr koje rade review ekipe skoro uvek ne lice na ono sto ''mi'' vidimo i slikamo.
Mutne i pune suma.
Pa nemoj sad ja da trazim sa galaxy s i wave-a
u sustini sva tri video zapisa su perfektna za 720p i nijanse su u pitanju, bolje danas ne postoji, htc ne moze da pridje ovde![]()
Za slike se slazem, wave nema sta da trazi pored n8, sa dnevnim osvetljenjem i nema ogromne razlike ali za nocne uslove nema sta da se raspravljaali opet bolje i power led, nego nedostatak bilo kakvog blica
A za video.. pa ne znam.. ima i krs ''pravih'' aparata koji su imali vrhunske senzore ali opet bezveze video zapis, e sad da li je to softverski problem..tj namerno lose odradjeno ili sta vec.. ne ocekuj previse od video mod-a ipak, 24fps u pocetnoj verziji, 30fps sada i 720p- to je maksimum![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari