Šta je novo?

Nokia&Mac

radera

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2004
Poena
619
Pre mesec dana mi je potpuno umro PC, koji mi je, osim za igranje, služio, npr i za sinhronizaciju i backup podataka sa mobilnog na comp. Nokia PC Suite odlicno radi taj posao, ali koliko znam, finski gigant ne saradjuje previše sa mac zajednicom. Da li gresim?

Postoji li program kojim bih mogao da bekapujem imenik sa mog N73, poruke... Slike i pesme mogu se prebacivati makar uz pomoc bluetootha, pa mi je to manje važno. Ali stotine telefonskih brojeva i raznih vaznih SMS-ova, sada cuvam samo na telefonu. Sklon sam gubljenju telefona, pa bih voleo da nekako resim problem.

Sa plaginom za iSync mozes da prebacis sve kontakte. Ja sam tako prebacio ceo imenik iz V3 u E50.

Ja muku mučim sa svojom logikom..ne mogu da dokučim kako da sinhronizujem E61 sa Macom kad je imenik E61 prazan. Ono što mi treba je da se brojevi prekopiaju sa Maca, a ne da se i na Macu izbrišu svi kontakti, pa da budu jednaki :) Miislim da sam negde video opciju kojom se određuje ko/šta ima prioritet (koji uređaj), ali je sada ne mogu naći.

Za Voyagera: i ja sam video tu opciju, trazio ponovo i ne mogu je naci. Logika: da li se to pojavljuje mozda samo kada prvi put povezes telefon i mac?

Palo mi je i to na pamet..vrlo moguće :)

a za kopiranje/export SMS poruka iz telefona: SMSdiary (potrazite preko googla)

neko mi je ovde davno rekao za ovaj programicic i odlicno obavlja posao!

ti definitivno! :D

sorry shto zaboravih, spasao si mi nokiju sa tim programcicem jer je pocela da se raspada... :D

Izlazak na Net?

BTW, ima li šanse da moju N73 koristim preko BlueTootha kao modem i izlazim na Net - to mi je bez problema radilo na PC-ju sa Suite-om. Nešto sam pokušavao na starom G4 i nije mi uspelo. Sa novim MB Pro nisam, doduše, ni pokušavao.

Vrh Dno