Šta je novo?

Nokia Lumia 930

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uzeta 930tka danas.. i imam prvi problem.. ne mogu skoro nista da nadjem u store-u.. u onom delu top free, top paid, new rising, best rated mi izbacuje no results, samo u featured ima nekih 10ak aplikacija i kad idem da trazim neku konkretnu igricu ili aplikaciju izbacuje da je nema. nije mi prva lumia i imam vec nalog i sve to.. nije mi jasno o cemu je rec.

Loša veza... Probaj sa gašenjem i paljenjem... Možda zeza market...

Napisao sam onako kako jeste.

kakva je kamera sa denim-om? citam po nekim forumima da je losija i da cesto ima nekih problema nakon apdejta pa ne znam dal da ostanem na cyen ili da idem na denim..

da li ostati na cyen-u ili preci na denim? citam na nekim forumima da se sa denimom javljaju raznorazni bagovi sa kamerom, rotacijom ekrana i jos kojesta..
inace l930 je zver, odusevljava me svaki dan..

pozdrav svima...posto sam nov sto se tice koriscenja WP jel ima neka preporuka za tastaturu posto je to ono sto mi najvise bode oci posle prelaska sa androida na ovaj OS...

pozdrav svima...posto sam nov sto se tice koriscenja WP jel ima neka preporuka za tastaturu posto je to ono sto mi najvise bode oci posle prelaska sa androida na ovaj OS...

Ne postoje tastature sem zvanične, to je ograničenje sistema. Šta ti je problem inače , nepreciznost ili možda to što nema swype . Swype postoji samo za Eng i još neke jezike , za nas tek sa win 10...

Sta god da je bio problem vratio sam se na svoj note tako da dok ne urade app kako treba da nisu 3th party ja sam što se tiče WP off

Stabilniji OS trenutno nema. Sve im je top, izrada, displej, zvuk, kamera... imaš utisak premunum uređaja kada ga uzmeš, najvažnije možda drži cenu.

I posle sve tvoje pohvale iOS-a, sad si batalio IP6 i uzeo M8! [emoji1] [emoji1]
E bre, al' se ti držiš svog mišljenja. [emoji13] [emoji6]

Sve to stoji, ios je stabilniji, izrada, zvuk, kamera. Ali za te pare apsolutno ne sme ništa da me nervira.

Pa, jeste, ima istine u tome što kažeš. Nego, što si ti tako fin sa odgovorima ovde, a na jednom drugom forumu skačeš ljudima za vrat ako se ne slože s tobom? [emoji1] [emoji38]

Ima veze samo utoliko što nijedan telefon nije savršen i svakom se može naći mana, pa i 930-ici. Ali to nikako ne mora da znači da je loš telefon, naprotiv, samo treba znati šta se njime dobija a šta ne.
PS: i izvinjavam se zbog 'off-a'. [emoji5]

Ma ne mislim zato, naravno d ima mana 🙂 Nego nisam video da je Ivan postovao ovde

Citirao sam njegov post od pre par strana. [emoji13] [emoji13]

Nazad
Vrh Dno