Hehe, pa to je to.. Generalno meni se WP svidja oduvek, jos na HD2 sam stavljao WP7, zatim sam imao i HD7, Omniu7, 820, 920, Ativ S, 1020, (par dana samo, video da nije za mene, vec za ljude kojima je fotka No1!).. To je sto se tice samo WP telefona, android telefone sam promenio bas dosta i ni sa jednim nisam bio skroz zadovoljan, ne zbog toga sto su losi, mahom sam uzimao flagshipove kako su izlazili ili par meseci kasnije, vec zbog toga sto sam uvek ocekivao i sad ocekujem da sve radi lepo i glatko..
N3 me tu strasno razocarao jer se desavalo da mi u dialer ulazi po par sekundi ili u kameru takodje, plus sto se desavalo da mi kameru nekad i ne otvori.. I onda ti to napises na forumu ovde, jednostavno da podelis utiske i vidis da li postoji neko resenje, e tu te doceka odg kako telefon radi perfektno nego ko zna sta ja radim, kao da sam najgori brdjanin koji kad koristi komp klikce na reklame tipa `` Pohotna Olivera ceka samo tebe`` `` Usamljena gospodja....`` . . . Tako da me taj fanatizam koji je bas bas uzeo maha pomalo i plasi, ocigledno je da ljudi zele posto poto da sami sebi dokazu i da sebe uvere da su lovu spucali na nesto najbolje na svetu.. Zbog toga eto da vidimo sta vredi a sta ne kod L925 za protekla 24h koliko je kod mene,...
+
1. Jako mi se svijda kako izgleda WP u kombinaciji sa AMOLED-om, uz crnu boju dobitna kombinacija..
2. Kamera mi je skroz upotrebljiva, iako sam imao L920, bese davno doduse, iznenadila me brzina slikanja, eto npr kad uporedit ovaj tel i N3, nebo i zemlja, dok sa ovim telefonom od lockscreena do gotove slike treba oko 5-6 sekundi, kod N3 mi je toliko trebalo malte ne da udjem u kamera app..
3. Za sata radi super, povukao sam (doduse greskom) backup aplikacija sa Ativ S-a, tako da imam sve i svasta sad u telefonu..
4. Tastatura me odusevljava iznova i iznova, jos da ima gotov swipe srpski bilo bi extra..
-
1. Telefon je nekako cudan za drzanje, konstantno imam utisak da ce mi ispasti iz sape..
2. Na crnom modelu ostaju otisci sapa na ledjima dosta..
3. Viber standardno los, mada je upotrebljiv, samo mi nekako dugo osvezava chat..
4. Cini mi se da se sporo puni (sa org punjacem sam punio)...