Pa eto.. Ja nzm ko uopste misli da Lumie mogu da puknu lako, od ovog materijala se prave kacige..
Ali ekran puca,licno video dve-tri 920tke.
I u samom Viberu su push notifikacije na on? Ne znam sta bi moglo biti onda :S Viber je meni oduvek radio bez ikakvog problema, cak i kada je whatsapp zezao sa notifikacijama, Viber je radio...
Hvala na odgovoru ali probao sam da preflesujem softver preko zvaničnog Nokia Updater-a. Najzanimljivije je da mi je nasao istu verziju softvera ali bez problema ponudio da odradi instalaciju (iako je potpuno ista oznaka verzije, nokia updater je tvrdio da je to nova verzija). Sve je proslo bez problema, jedan restart i sve je OK. Ali, posle 2 dana, opet isto....
Odneo sam u VIP. Zapisala je sve kako sam rekao (ne verujem da smo se razumeli), ali poslace u servis (kao 5-7 dana). Znajuci da je ovlasceni servis "ozloglašeni" Begram, sumnjam ali cekam....
Kako sad Begram i za Nokie??
Imam Lumiu 820 i pre neki dan sam instalirao Amber update i sada mi se baterija mnogo brze prazni. Poiskljucivao sam sve opcije koje sam drzao iskljucenim i ranije, pa i neke nove, al baterija se vidljivo brze trosi. Ima li ko savet neki? Probao sam da ukljucim radio bez slusalica (sto se ispostavilo naravno da ne moze), pa mi sada on stoji "ukljucen" ali pauzran. Sad, ne znam da li je on i dalje nekako aktivan, pa mozda on crpi bateriju ili sl? Ne znam kako da ga deaktiviram ako je to slucaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari