Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

Kamera je isto loša kao i ranije :)

Kako losa kao i ranije? :eek:
Meni je bas dobra slika na L820 isto kao i na L800, pa ne znam hoce li se pogorsati ako instaliram update

Koja je cena promene tuch screena na 920 i gde može da se uradi (još ako ima u Subotici)?

moze i odvojeno ali je procedura malo komplikovana imas klipove na youtubu. A mislim da je dosta skupo tach + lcd i ne isplati se menjati uglavnom

a cena LCD za L820? kao idu u kompletu, ali na e bay-u ima samo LCD da se nadje...

Po servisima traže od 90-120€ , dodaš još malo pa kupiš telefon. Preko e bay-a bi bilo interesantno kupiti samo kad bi bio sigiran da naši neće oderati carinu.

LJUDI POMOZI TE! Bratanac mi je dirao telefon i milion puta ukucao pogresan password i meni je hitno trebao telefon i nisam hteo da cekam 16min i ja bu**la iskoristio soft reset i sad mi na ekranu pise "pokusaj opet za 340 000 minuta". Da li da odem u servis ili da uradim hard reset? Model je L920

Sve navedeno radi

Mene nervira, povremeno "pucketanje" iz zvučnika, pre nekog alarma, zvuka... Pucne jedan put, na obe 920, potpuno nove... to je izgleda standard... i kod prijatelja je isto...
Nije uvek prisutno, a zvučnik je loš, nema kvalitet... :(
No dobro...

Koristiš li Smart Shoot kao samostalnu aplikaciju ??

Instaliraj Nokia Camera, i imaš u paketu i Smart Shoot.

Nokia_press_MoreLumia.jpg

http://www.wpcentral.com/nokia-will-unveil-morelumia-world-april-2nd

desava mi se da mi ekran treperi, ali ekstrenmno brzo, jedva se primecuje, i ne tako cesto.... da li da saljem u servis, posto moze da se pojavi sad, pa recimo za 5-6 dana tek opet.... i to ne nesto dugo..... sta mi je ciniti?

desava mi se da mi ekran treperi, ali ekstrenmno brzo, jedva se primecuje, i ne tako cesto.... da li da saljem u servis, posto moze da se pojavi sad, pa recimo za 5-6 dana tek opet.... i to ne nesto dugo..... sta mi je ciniti?

I meni isto na lumii 920. Ne znam sto. ali tako nekoliko meseci. Nisasm ga nosio u servis i ne znam koji je razlog. I na automatskom i manuelnom osvetljenju

Ja sam to treperenje imao na Portico, nakon toga tj sledecim apdejtom problem je resen... Ovo sa zvucnikom mi se ne desava.

Nije to strašno, ali ponekad, pre nekog zvuka, na zvučnik, se čuje taj "bup", kao da dođe struja u njega.. Na obe nokie L920, obe su nove kupljene... Na ativu s to nemam...
Na wpcentral forumu ima još prijavljenih slučajeva...

ja nemam problema sa zvukom, i zvucnicima... ali to se pitam, da li je softverski problem ili hardverski, to treputanje....

I meni isto na lumii 920. Ne znam sto. ali tako nekoliko meseci. Nisasm ga nosio u servis i ne znam koji je razlog. I na automatskom i manuelnom osvetljenju

Imao sam isti problem kad sam kupio L920. Obmah poslat na reklamaciju (servis). Posle par dana preuzeo drugi telefon, pošto je od kupovine novog do reklamacije prošlo manje od 7 radnih dana. Znači šalji u servis.

Sta su ustanovili u servisu? Meni je tel od preko dobio sam ga pa nema garanciju tako da moram da platim ali bi voleo da znam sta je u pitanju bilo?

Nazad
Vrh Dno