Pojavio mi se problem sa telefonom. Odjednom je baterija počela da se prazni više nego duplo brže nego inače uz blago zagrevanje telefona sa prednje strane koliko primećujem. Počelo se dešavati nakon što sam ga ostavio u jednu noć da se napuni preko usba na računaru i za to mu je bilo potrebno baš mnogo vremena( dosta više nego obično). Da li neko ima ideju u čemu je problem? Takodje, da li neko zna gde mogu da se kupe folije za ovaj telefon koje ne prekrivaju senzor i koju bi ste preporučili?
nebih date plasim ali kod mene na l 620 isto tako bilo baterija brzo se trosi pozadi nenormalno se greje , nosio u servis i problem bio maticna ploca , sreca moja fon bio u garanciji
Haha. Koliko mu treba da napuni na 100%?
Sa 6% na 100% za 2 h i 35 min.
nebih date plasim ali kod mene na l 620 isto tako bilo baterija brzo se trosi pozadi nenormalno se greje , nosio u servis i problem bio maticna ploca , sreca moja fon bio u garanciji
da i stavili novu maticnu plocu komplet , made in finlandPogledajte prilog 184475
Mislis da tu moze da curi?Jel kupovao neko poklopce preko alija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari