Šta je novo?

Nokia Lumia 730 and 735

Verovatno je problem do sporog punjenja baterije, kad ti se isprazni skroz (ali skroz, da se ugasi telefon) stavi ga na redovan punjac i ostavi da se full napuni i ostavi ga jos jedno pola sata na punjacu tako na 100%.

Good luck. ;-)

Kod tog modela samo komplet displej i touch se menjaju. Ovo je odgovor svih servisa, e sada nije mi jasno kako neko moze to da radi, tj budzi na svoju ruku tel i to naplacuje, a svestan je da ishod nece biti ocekivan. Barem bi to trebalo reci pa prepustiti da sami odlucimo. a ne varati ljude, da se to da zameniti

Pojavio mi se problem sa telefonom. Odjednom je baterija počela da se prazni više nego duplo brže nego inače uz blago zagrevanje telefona sa prednje strane koliko primećujem. Počelo se dešavati nakon što sam ga ostavio u jednu noć da se napuni preko usba na računaru i za to mu je bilo potrebno baš mnogo vremena( dosta više nego obično). Da li neko ima ideju u čemu je problem? Takodje, da li neko zna gde mogu da se kupe folije za ovaj telefon koje ne prekrivaju senzor i koju bi ste preporučili?

nebih date plasim ali kod mene na l 620 isto tako bilo baterija brzo se trosi pozadi nenormalno se greje , nosio u servis i problem bio maticna ploca , sreca moja fon bio u garanciji

AAAAAAAAA treci telefon(Lumia) po redu se kvari nakon nekoliko meseci!
Zelene horizontalne linije gusto rasporedjene i ekran blinka, reaguje na dodir i vidi se jedva sve u pozadini.
Nije mi ispao.
Sta mislite ekran,ploca ili...

Čini mi se da je brzina punjenja u najmanju ruku kao sa fabričkim na usb. Isprazniću do kraja pa ću da testiram. Stvarno malo više greje telefon, ali po forumima sam našao da je to uobičajeno.

To ti je punjač za zimu. Kad hoćeš da razgovaraš, a napolju hladno ti ga malo podgreješ. Kao grejači za staklo kad guraš kola da upali.

nebih date plasim ali kod mene na l 620 isto tako bilo baterija brzo se trosi pozadi nenormalno se greje , nosio u servis i problem bio maticna ploca , sreca moja fon bio u garanciji

Jel to znaci da su ti uvazili garanciju zbog pregrevanja?
I meni se desava slican problem.

Očekivao sam 30% sporije punjenje po tuđim iskustvima sa qi wireless punjačima. Inače ovaj je 1 A i povezan mi je na kabl na laptop-u.

Nakon par dana sam ustanovio u čemu je problem ali sam zaboravio da napišem ovde. U pitanju je bila micro sd kartica, prilikom kopiranja velikog mkv fajla na nju koji izbacio je grešku i nisam mogao da ubrišem niti isčitam fajl. Pošto mi nije bilo hitno ništa odlučio sam da ostavim tako dok ne nadjem vremena da formatiram karticu. E sad šta se tutačno desilo, da li je se u pozadini radio plejer konstantno preko koga sam pokušao da pustim film ili nešto drugo ne znam ali od kad sam je formatirao i vratio nazad u telefon problem ne postoji. i da ponovim još jednom pitanje za folije koje ne pokrivaju senzor i nemaju lufta sa strane zbog blago zaobljenog stakla ekrana kod nokie da li neko zna gde mogu da se kupe i da li je bolje to ili staklo staviti?

u poslednje vreme mi se desava da mi se baterija isprazni za 20-30% u toku noci, to mi se ranije nije desavalo
uvek u toku noci iskljucim mobilni net a wifi mi ostane ukljucen
probao sam da iskljucim i wifi i onda je potrosnja mnogo manja, isto kao pre

kad odem u battery settings nema neke promene, na vrhu su aplikacije koje koristim u toku dana, znaci nije neka novoinstalirana aplikacija koja trosi bateriju
jedino ako sa novim update-om FB aplikacija trosi mnogo vise nego ranije, jedino mi to pada na pamet
je l postoji neka app koja ce mi izmeriti potrosnju za tacno odredjeno vreme, tipa ukljucim je pre spavanja i onda vidim sta konkretno jede bateriju ?

vec skoro godinu dana koliko imam ovaj tel baterija mi drzi oko dan ipo

Prelepa je plava :) jedno glupo pitanje-jel su sve plave iste nijanse? Posto sam ja gledala na aliju i neke kao da su svetlija nijansa od ove tvoje... I jel moze link ka prodavcu?

U prirodi je boja svetlija i lepša. Slikao sam ashom 302 tako da boja nije 100 % verodostojna na fotografiji. Pustio sam ti link u pp.

Poslednja izmena:
Izgleda da im je taj poklopac baterije mana. Meni je isto malo napukao, nikad ispao i od prvog dana u silikonu.

Vrh Dno