Šta je novo?

Nokia Lumia 720

Onda čekam, i onako mi ništa ne znači.

Sinoc je pusten update, tako da je moja 720-ka konacno dobila 8.1 ... :)

Ja sam uradio cyan update pre 4 dana.

Nisam instalirao i update 1 jer rekoh nek ima bar malo neku zvanicnu full verziju :D

Sto se tice perfomansi, radio sam clean install i ono standardno cini mi se da je brzi i fuidniji rad.

A ono sto dosta njih kukaju na bateriju , ja licno za ova 4 dana nisam primetio prakticno nikakvu razliku.

Da, dosta je brzi i fluidniji, a za bateriju se nadam da ce barem malko duze drzati ... :)
Inace, za sad, jedino sto me nervira je to sto je zarez na tastaturi pomeren kod brojeva i znakova ... Da li postoji neka opcija, ili nacin da on opet bude kod slova, tacnije pored tacke ?

Sve šljaka korektno, lepo su odradili ovo sa kontrolom zvuka, skladištenje igara na SD, ne znam zašto su odvojili music i video, u svakom slučaju lepo osveženje :)
Samo imam par pitanja:
1) Zašto mi igre ubacuje u sve aplikacije i kako ih mogu skloniti/odvojiti od ostalih app? Prikazuje on sve igre u games, ali i u glavnom meniju.
2) Ako sam u storage sence namestio sve da ide na SD da li to znači da će pored igara i aplikacije koje instaliram ići na SD ili app idu na phone, a igre na SD?
3) Kako umećem kursor u tekst kada ga ispravljam? Ranije sam zadržavao tap pa se pojavljivao kursor, kako to sad ide?
4) Da li su slike slikane kroz određene app (nokia glam me npr) i dalje malog formata (rezolucije) kod ovog modela kao na wp 8.0 ili ima poboljšanja?

Unapred hvala kolegama forumšima ;)

1) To samo M$ zna. :d
2) Ako staviš da instalira na SD, onda SVE ide na SD.
3) i 4) neka neko drugi objasni.

Ja cu ti odgovoriti na 3 i 4 ;)
3- Samo dva puta tap na mesto gde hoces kursor, prvi put selektuje rec, a drugi put postavlja kursor.
4- Na žalost, i dalje isto :/ GlamMe je i dalje 1200x720

Hvala momci na brzim odgovorima :d
I jos samo ovo:
5) Zasto ne moze da uhvati screenshot iako pokusavam komandom lock + vol up?
6) Gde se nalaze plejliste na telefonu kada ga povezem sa kompom, jer ih ne vidim na starom mestu (phone/music/playlist/)?

Sad mi radi screenshot,imao sam neke slike u tom folderu verovatno pod istim imenom kao koje trenutno snimam. Posle brisanja radi

Sad mi radi screenshot,imao sam neke slike u tom folderu verovatno pod istim imenom kao koje trenutno snimam. Posle brisanja radi

Za sada tako jedino koristim forum

Moze li neka preporuka za kupovinu telefona L720 ili L820, doduse imao sam L820 nekako mi se vise svidja L720?

Kakva ti je baterija meni se na L820 nije svidjala baterija slaba.
Koristio i jedan i drugi, baterija na 820 teško izgura čitav dan, dok na 720 bez ikakvih problema, mada naravno sve zavisi od korišćenja, ali 720 ima stvarno dobru bateriju. 820 je vidno brzi i fluidnije radi, ali što se tiče osnovnih funkcija, približno isto. Dizajn je subjektivna stvar.

Koristio i jedan i drugi, baterija na 820 teško izgura čitav dan, dok na 720 bez ikakvih problema, mada naravno sve zavisi od korišćenja, ali 720 ima stvarno dobru bateriju. 820 je vidno brzi i fluidnije radi, ali što se tiče osnovnih funkcija, približno isto. Dizajn je subjektivna stvar.

Upravo o tome pricam onda mi ostaje da vijam L720 gledao po oglasima tj. na K.P. navodno ih ima kada nazoves nema na stanju ili je prodata, jedino da cekam da naleti neka polovna.

Vec oko nedelju dana imam 8.1 na svojoj 720.... Nisam odusevljen, nista posebno. Ne shvatam zasto su odvojili music od videos ali ok.

Lumia 720 je "imala" vrhunsku kameru dok nisu krenuli amber, black i cyan updateovi, pokvarili su algoritme i ukinuli neke performanse, imam utisak da je to namerno uradjeno zbog novijih lumia modela, jel zna neko kako da vratim na portico update?

Pozdrav, imam problem sto moja Lumia 720 nikako ne vidi ovaj najnoviji update. Milion puta sam rucno pokusavao i uvek kaze da se koristi poslednja verzija softvera. Takodje mislim da je i aplikacije prestalo da mi updateuje. Da li neko zna u cemu je problem?

Pozdrav, imam problem sto moja Lumia 720 nikako ne vidi ovaj najnoviji update. Milion puta sam rucno pokusavao i uvek kaze da se koristi poslednja verzija softvera. Takodje mislim da je i aplikacije prestalo da mi updateuje. Da li neko zna u cemu je problem?

Skini nokia software recovery tool.

Prvo backup sve , i onda preko te app uradi update na kompu.

juce prvi put imao baaaas duug razgovor preko vibera i nisam odusevljen kavalitetom zvuka uopste... moze to mnogo bolje. nzm u cemu je problem.

Mislim, to ti je Viber, ne može bolje od toga, Skype tu obajšnjava što se jasno da videti po količini utrošenih podataka

Traži povrat novaca od Viber-a koje si im dao zato jer nemaš HiFi zvuk kod razgovora.. :d

Nazad
Vrh Dno