Postavke/tastatura/napredno uključi "prikaži tipku sa zarezom kada je dostupna"... Da li postoji neka opcija, ili nacin da on opet bude kod slova, tacnije pored tacke ?
Puno hvala na brzom odgovoru ...Postavke/tastatura/napredno uključi "prikaži tipku sa zarezom kada je dostupna"
Koristio i jedan i drugi, baterija na 820 teško izgura čitav dan, dok na 720 bez ikakvih problema, mada naravno sve zavisi od korišćenja, ali 720 ima stvarno dobru bateriju. 820 je vidno brzi i fluidnije radi, ali što se tiče osnovnih funkcija, približno isto. Dizajn je subjektivna stvar.Kakva ti je baterija meni se na L820 nije svidjala baterija slaba.
Koristio i jedan i drugi, baterija na 820 teško izgura čitav dan, dok na 720 bez ikakvih problema, mada naravno sve zavisi od korišćenja, ali 720 ima stvarno dobru bateriju. 820 je vidno brzi i fluidnije radi, ali što se tiče osnovnih funkcija, približno isto. Dizajn je subjektivna stvar.
A da sačekaš 730/735 ??
Pozdrav, imam problem sto moja Lumia 720 nikako ne vidi ovaj najnoviji update. Milion puta sam rucno pokusavao i uvek kaze da se koristi poslednja verzija softvera. Takodje mislim da je i aplikacije prestalo da mi updateuje. Da li neko zna u cemu je problem?
Traži povrat novaca od Viber-a koje si im dao zato jer nemaš HiFi zvuk kod razgovora.. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari