Šta je novo?

Nokia Lumia 720

Sestrina lumia 720 nece da se konektuje sa novim routerom. Svi su se telefoni nakacili na wifi, samo lumia nece. Zna li mozda neko u cemu je problem?

Ja sam takav problem imao sa samsung telefonom, restartuj ruter pa probaj da se zakačiš . Zavisi koliko uređaja koristi wifi .

Tek je postavljen nov ruter. Laptop i dva telefona normalno uspostave vezu, lumia nece

Ugasi konekcije na njima, pa probaj sa lumiom...

Kao sto znate, od jula meseca cesto mi se gasila L720 pa sam morao na 10 dana raditi soft reset. Smucilo mi se to vise pa sam pre nekoliko dana odradio cistu instalaciju sistema preko Lumia recovery tool.
Za sada sve ide extra iako baterija sada jedva ali jedva izdrzi dan. Moram da ga stavim da se puni oko 21, 22h.
Zelim da se javno zahvalim korisniku rotkod-u koji mi je sve lepo objasnio i strpljivo uvek odgovarao. :)
Nemam kintu za iPhone a na Android nikako ne bih presao pa se nadam da ce sad sve biti u redu. :D
Veliki pozdrav svima.

Pogledaj sta sve imas u pozadini. Da li ti mozda internet explorer radi u pozadini?

Mada ako ti izdrzi do uvece to i nije lose. Svejedno ga moras puniti na kraju dana ,tesko da ti moze izdrzati dva dana ,

Poslednja izmena:
Redovno sve gasim. Nista nije u pozadini... Ma ne zalim se na bateriju s obzirom da se ne skidam sa Whatsappa i Fb messengera. :)
Ali da se baterija brze prazni nakon instalacije- prazni se. Pogotovo sa cyan i sada denim updateom. Bitno da mi bez vecih problema izdrzi do 21, 22h.

Redovno sve gasim. Nista nije u pozadini... Ma ne zalim se na bateriju s obzirom da se ne skidam sa Whatsappa i Fb messengera. :)
Ali da se baterija brze prazni nakon instalacije- prazni se. Pogotovo sa cyan i sada denim updateom. Bitno da mi bez vecih problema izdrzi do 21, 22h.

Ja ne znam meni evo sad baterija na 70% skinuta sa punjaca danas u 10h :D

i moja stara nekih 8 meseca i nikad restart ili bilo sta , a baterija 2 dana ladno

Uzrok cestog gasenja moje L720 je bila mem kartica 8 gb class 4, s obzirom da telefon besprekorno funkcionise bez nje nekoliko dana... Sto je i logicno s obzirom da nijedan serviser nije nasao bilo kakav kvar.
Koju mi karticu 16 gb class 10 preporucujete?

Ja ti mogu preporučiti onu koju koristim 1.5 godina, radi savršeno u L820, radila savršeno u L520, nije skupa..

Transcend, piše na pakiranju PREMIUM, microSDHC class10 16GB, up to 20MB/s, Great for Full HD recording..

hvala ti puno ali izgleda da nije zbog mem kartice s obzirom da mi se prokleti mob ugasio opet veceras sam od sebe... ne preostaje mi nista drugo nego da ga prodam uskoro posto poto.

Kontaktirao sam ProMobi Nokia Care i objasnio im sve... Nazalost, neke Lumie 720 i 1020 imaju tu fabricku gresku i samo se odjednom ugase. Rekli su da ce Win 10 to ispraviti vrlo verovatno a ako su gasenja bas cesta rekli su da posaljem svoju L720 i da ce mi oni kao znak izvinjenja poslati L730. :)
Mada, sam dobio ponudu da dam L720 i doplatim 40e za L920.

da budem iskren, nesto mi se ne svidja l730 a l930 ne bih mogao da koristim jer bez glance bih se osecao kao da nemam fon...
l830 je najbolja ali trenutno uopste ne predstavlja dobru kupovinu jer ne vredi 280-300e...
tako da me mnogo vise zanima da doplatim ovaj mali novac i uzmem l920 koja je u svakom pogledu (osim u estetskom) mnogo bolja od l720.

Vrh Dno