Šta je novo?

Nokia Lumia 720

Koje mi slusalice preporucujete za Lumiu 720? Ovim koje se dobijaju nisam nimalo zadovoljan.

Pretpostavljam po onom principu, što bolje (i skuplje uglavnom) za bilo šta drugo, bolje i za Lumiju 720. :)
Svakako će sve preko 1000 din raditi znatno bolje od tih fabričkih.
Ako ti, pak, treba nešto sa tasterom na koji možeš da se javiš ili prebaciš sledeću pesmu, tu je malo lošija situacija.
Kod nas na tržištu ja nisam našao ništa slično (mada ajde, nije baš da sam se pretrgao od traženja), ali sam dobio na poklon Sennheiser cx275s kupljen u Segedinu. Jeste malo (pre)skupo koštalo devojku mi (~40€), ali odlično rade i posle godinu dana mučenja i povremenog spavanja na njima. :D

Hvala ti. :) Ma preko 1000 din svakako. Dao bih do 1500 din. Vise ne.
Evo, brat je juce kupio Xperiu C i dao mi je njegove fabricke slusalice i ono je neuporedivo bolje od Lumiinih fabrickih.

Kupio polovnu 720 malo koriscenu ali mi se cini da je power button malo meksi. Jel je to normalno ili je deformisan?

Kako mislis meksi, osetljiviji taster ili?

Bukvalno mislim meksi, ili se tripujem posto mi je na 620 dosta tvrdji i izbacen vise.

Ma mislim da je ok. Kako to da se pokvari? Čak i da je ispao, kako da se pokvari komad plastike.

Ako ti sve regularno radi ne beri brigu. Od prvog dana mi je u gumenoj navlaci i tasteri rade bez greske, sto bi i tebi savetovao :)

Gumenu navlaku koristim obavezno,foliju takodje.Trazio navlaku u Cupriji i Jagodini jedva je nasao. Da nisu malo rano otpisali nas korisnike lumie 720. :p

Ja sam ih lagano nasao doduse u BGu :)

Denim stigao pre nekoliko dana.Imam utisak da baterija malo duže traje a možda se i varam, zavisi od korišćenja, od 1do skoro 2 dana. ,)

Gumenu navlaku koristim obavezno,foliju takodje.Trazio navlaku u Cupriji i Jagodini jedva je nasao. Da nisu malo rano otpisali nas korisnike lumie 720. :p

Dal bre moguce da upropastavate ovako dobar izgled telefona nekom jeftinom gumom i folijom ??? :S .

Ja koristim ovaj telefon godinu ipo dana bez folije i bez futrola i sve sto ima ostecenja je par sitnih ogrebotina na ekranu od mora , i malo po coskovima od ispadanja i to ako se bas dobro zagledas.

Folija ocajno izgleda na ovom zakrivljenom ekranu, a i jako brzo se izgrebe i zaprlja i izgleda ocajno.

Futrola ne znak kakvu ste nasli ali ova sto je moj komsija uzeo teracell je ocajna .

Ja nikad ne bih koristio ni jedno ni drugo na bilo kom telefonu drasticno kvari izgled a nema neku ogromnu zastitu kao sto mislite.

Nije mi problem sto je folija manja od ekrana. Koristim neku Hishell crne boje slim i dobra mi je. Jedino mi se ne svidja sto ima malo vise otvora.(za sim i memorijsku)

Jao, ta debata oko folija i futrola...
Tu ima vise cinjenica...
1. Glupo je na skup mob stavljati jeftinu gumu.
2. Silikon kvari izgled fona.
3. Ma koliko da kvare izgled i lepotu uredjaja, silikon i folija ne skode uredjaju.

Ja licno od nedavno sam skinuo foliju (L720 imam od januara) i mob mi je mnogooo lepsi. Ipak je to GG 2 tako da ne brinem.
A sto se tice silikonske zastite skoro uvek je nosim iako mi je mnogo lepsi osecaj u ruci bez silikona, naravno. Ne nosim zastitu zato da bih bolje prodao mob ili tako nesto vec zato sto sam dosta slobodniji sa mobom kad ima silikon. Bez silikona imam osecaj da ce da mi sklizne iz ruke, da budem iskren. Pre nekoliko dana prvi put mi je pao mob i siguran sam da bi se totalno pokvario ali imao sam silikonsku oblogu i mobu nista nije bilo....

Moze li se na telefonu podesiti meni na srpskom jeziku? Nesto sam cackao ali bezuspesno...

Može, u podršavanjima nađi jezik i stavi na srpski...

Problem je sto ne mogu da remove engleski jezik, a za novi dodani jezik(srpski) opcija remove postoji. Treba li promeniti i region, regional format? Do sad je bilo UK. Mada i kad region stavim Serbia, nakon resetovanja opet ostane engleski jezik.

Mozda je bolje ovako sa slikama. Odradim i restart i opet nece.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420722552639.png
    uploadfromtaptalk1420722552639.png
    61 KB · Pregleda: 64
  • uploadfromtaptalk1420722561078.png
    uploadfromtaptalk1420722561078.png
    42.5 KB · Pregleda: 60
Drži dugo prst na engleskom i ukloni, prati šta će ti reći... I isto tako dugo drži prst na srski bosanski ukloni i njega...
Uradi restar ako ti ponudi za svaki potez!
Ajde... Tu sam.. da vidimo šta dalje...

Prst na srpski (latin).... Omogući! Enable...!

Poslednja izmena:
Ne moze remove engleski jezik.
To je sestrin fon, zaista se slabo snalazim [emoji17]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420739436515.png
    uploadfromtaptalk1420739436515.png
    56.3 KB · Pregleda: 65
Probaj... Dodaj srpski (latin) i kad to uradiš tražiće te restart, koji treba da uradiš...

Poslaću ti broj na PM, pa pozovi...

Trazi restart samo u region, ne i u language. Kad uradim restart, opet se ne promeni jezik.

Ne znam, ja sam komšinici pri prvom paljenju odabrao srpski (L720), a sebi sam menjao više puta sa srpskog na engleski zbog cortane... L1020, L920... Ativ S

Slično se dešava na HTC 8s koji sam prodao jednom drugu... Instaliran PFD 8.1, dodat srpski jezik ali neće da mu da opciju "phone language". Postavimo ga da bude prvi, ali ga ne prihvata kao jezik telefona. Kada stavimo hrvatski odradi kako treba....
Dok je bio na 8.0 normalno je mogao da se postavi srpski.

Pa uradite backup svega (sms, mms, pozivi, web...aplikacije), pa onda lumia software recovery tool...
Pa krenite sve iz početka...

1_4.jpg

Sestrina lumia 720 nece da se konektuje sa novim routerom. Svi su se telefoni nakacili na wifi, samo lumia nece. Zna li mozda neko u cemu je problem?

Obriši konekciju, ako je postojala sa passom, pokušaj ponovo povezivanje!

Nazad
Vrh Dno