Meni je l620 dosao do faze kad vise nije mogao da se koristi odmah zabode cim se otkljuca ,hard reset nije pomogao ,al se preporodio kad sam mu instalirao sortwer preko lumia recovery.
Probaj prvo hard reset ako nece onda flesuj softver ako i to ne pomogne menjaj telefon![]()
Zavisi šta flešuješ. Ako ne flešuješ najnoviji sw, onda dobiješ preko ota ostale updateHvala, odradio reinstall sa Windows Phone recovery toolom, za sad je dosta bolja situacija. Mada sam mislio da je poenta toga da u sebi vec ima Denim i ostale updateove? Morao sam opet par puta nesto da skidam, Denim, critical updates itd.
Ako si uspeo sve da ažuriraš, nema šta da brinešPa ono, pisalo je da imam najnoviji softver i jedina opcija je bila 'reinstall software', ne znam gde ima drugih varijanti![]()
Izgleda da imam problema sa baterijom, mislim da dosta manje traje nego pre, ali nisam siguran. Kada koristim internet, uglavnom operu mini, na 2g mrezi, izgura samo oko 6h. Kakva je situacija kod vas, da znam da li da kupujem novu bateriju?
Prijatelj mi ima problem sa ovim telefonom. Naime u poslednje vreme mu je sve kraće i kraće trajala baterija dok se jednostavno nije isključio. Probano je sa drugom baterijom međutim telefon ne pokazuje znake života. Kada se poveže na punjač telefon samo zavibrira ali se ništa posle toga ne dešava. Šta mu je za raditi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari