Ako ti je zadnji android bio "Sony U", pa onda ni ne znaš kakve krševe sada Sony izbacuje.Počevši od kamere, ekrana, modela sa mtk chipsetom...I da ne pominjem da posle svakog zvaničnog upgrade sistema, pola stvari ne radi kako treba.Od brenda Sony, jedino što vredi je ova Z1 serija.Gluposti, imao sam reltivno bedne androide (SE x10 i Sony U), sa skuvanim romovima i nijedan restart nisam imao. I bio sam zadovoljan kako rade. Mogu misliti kako rade telefoni vise klase. Mene je nervirala situacija: otvorim jedan program, drugi, treci, i na kraju dialer i cekam 2 sekunde da otvori. Necu za 2 sekunde, hocu odmah. Nije ni to strasno ali eto...
Vrtic.. moj tata ima bazuku a tvoj ne. Ispade ultra pouzdan sistem koji nikad ne zalaguje, ne zabode, ne restartuje se, smesni ste mnogo. HSV je zapoceo opet nepotrebnu raspravu sa ":d" oko necega sto znam da se desava i na Androidu, ako ne sam od sebe, onda zabode, pa moras ti rucno. Ali njemu ne zameram jer je uglavnom kroz zaebanciju.. Ovaj telep sa svojim nadobudnim nikad se ne smejem stavom, sigurno si hit na zurkama..
Ako ti je zadnji android bio "Sony U", pa onda ni ne znaš kakve krševe sada Sony izbacuje.Počevši od kamere, ekrana, modela sa mtk chipsetom...I da ne pominjem da posle svakog zvaničnog upgrade sistema, pola stvari ne radi kako treba.Od brenda Sony, jedino što vredi je ova Z1 serija.
Ako ti je zadnji android bio "Sony U", pa onda ni ne znaš kakve krševe sada Sony izbacuje.Počevši od kamere, ekrana, modela sa mtk chipsetom...I da ne pominjem da posle svakog zvaničnog upgrade sistema, pola stvari ne radi kako treba.Od brenda Sony, jedino što vredi je ova Z1 serija.
Alo sve to verujem da je do developera a ne do sistema...
Pa to je smart, a neki kažu failed multicasting.I to važi za sve Lumia telefone.Da bi ti mogao sa tvojih 512MB da držiš 20 aplikacija otvorenih u isto vreme.Sistem sam posle nekog vremena rasporedi memoriju onde gde je potrebna, a u keshu drži optimalan broj procesa.Jedna neshvatljiva nelogicnost doduse, setio sam je se jer sam testirao sad i na 925. Ostane aplikacija u memoriji, kliknes na tile, opet ce da je ucitava iz pocetka, a kad joj pristupis iz mulitaskinga, odma se vrati tamo gde si i bio bez ucitavanja. Znaci STA? Za ovo bi neko morao licno neko iz ms-a da mi objasni logiku..
a kad sam ja pričao da ne radi tečno bilo je da njamkeNego poredim sa 925, bez preterivanja, sistem skoro isto radi, tecnije su mu one animacije recimo, tipa kod mene izgleda kao da je 45fps a na 925 60fps ili vise. Bas cu da uradim neke detaljnije testove, ucitavanje istog sajta, koliko brze otvara neke aplikacije itd, ali za 4000 din, ili sad vec za dinar na vecini paketa, telefon radi skoro isto kao high end varijanta. Ranije sam pricao malo napamet, sad mogu da tvrdim i licno..
@ djilkosh
Nemoj sad i ti molim te![]()
Here's an example: Say you are surfing the Web on IE10 and hit a few links, then exit the app by hitting the Home button, open another app, hit the Home button again, load up IE and you'll find that you won't be able to go back to the previous Web page when you hit the physical back button. Doing so brings you back to the Home screen, which is certainly silly UI behavior. For the physical back button to work for your history, you have to long press the physical "back" button to access the multitasking gallery, then switch to the app to get it locked. This happens with other apps, too.
a kad sam ja pričao da ne radi tečno bilo je da njamke.
Nego ovo za multitasking i tile,, svima se desava, a tebi ne, sad ce Boris reci da lazes![]()
Ma nemoj, svima odgovaras, a meni neces
Nego ovo za multitasking i tile,, svima se desava, a tebi ne, sad ce Boris reci da lazes![]()
Zato cu sad da stavim 4.4.2 nazad na Desire umesto Sense 4.1.2 da mi proradi kamera da bih mogao da snimim da dokazem :d
ne treba ti drugi, vidi se odmah kad navikneš na tečan tel pa uzmeš taj u rukuTecno i skoro pa neprimetno, samo jedan pored drugog kad poredis se vidi razlika..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari