Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Pa i nije loša ta Lumia 620, samo što su je zakinuli za FM Radio.Lumia 625 ima radio,ali nema clear black. Prc.

pa ne znam bas za taj radio, nisam gledao da li ima ili nema, pogledacu veceras kada dodjem kuci. Inace, koji ce ti to. Svo ovo vreme koliko imam mobilne telefone nikada nisam koristio fm, a pogotovo od kada imam smart telefone sa sve podkastovima i soundcloudom.

:D Traži,traži, al ga nećeš naći.
Meni su važne lokalne stanice i uvek van kuće, od muzike jedino FM radio trošim.Jednostavno želim da budem u toku sa domaćim hitovima i lokalnim event-ima. :d

A to kao radi kao ok, ne krci kao ludo u prevozu kao sto je uvek bio slucaj..

Samo SAR neatestirani aparati krče...:D
Zvuk radia uglavnom zavisi od slušalica i njegovog jeck-a.Uostalom, one i služe kao spoljna antena na fonu.Mada u prevozu signal ti slabi neminovno...

Poslednja izmena:
TuneIn radio i reseno :)

A i to sam upalio mozda 3 puta do sada :D Ovaj obican samo jednom, da vidim kako izgleda i to bez slusalica :D

P.S. Od sutra Lumia 520 na snizenju u Telenoru. Do 15. marta. Na kolikom snizenju? Ne znam, objavice sutra.

U USA L520 pala na 50,60$ a kod nas od kad se pojavila drzi cenu oko 20000 rsd. Tako da od Telenora ne ocekujem bas neko snizenje ali videcemo. :D

Da koliko vidim na brzinu od 1000 do 4000 snizenje zavisno od paketa... Svakako je uz vaucer bilo vece snizenje al sta je tu je.

Pomoc juce sam uzeo telefon i ne cujem sagovornika, kada stavim slusalice isto ga ne cujem a kada pustim muziku slusalice normalno rade. da li nesto nisam iskljucio u podesavanjima

Da nisi smanjio slucajno nivo glasnoce razgovora? Pozovi nekog ili neko tebe, i dok pricate stisni Volume up i vidi na koliko ti je namesteno. Negde oko 6, 7 je ok nivo.

Ma neka pozove broj svog Call centara.Poziv je besplatan sve dok ne biraš da te spoje sa operaterom...:alo:

Da bi namestio volume ako mu je smanjeno, ne citas..

nema sanse uradio hard reset isto se desava. tei sam uzeo u vipu juce i mislim da bi trebalo da mi daju drugi a ne da cekam reklamaciju. sta vi mislite

Jesi video koliko ti je volume za razgovor? Definitivno trazi drugi ako je kvar u pitanju.. ***, kad dobijamo skart iz fabrika.

Vlume 6-7 namestio i na 10 isto. cudi me sto i sa slusalicama ne cujem nista

Onda nosi nazad i traži novi.

Postoji neki odredjeni rok ne znam tacno koliko ,recimo ako ti se telefon pokvari lupam nedelju dana od kupovine ,moraju da ti daju novi .Barem je tako u telenoru :)

Da li će ovaj model dobiti 8.1? MS kaže da hoće, ja sam sumnjičav, šta vi mislite?

Poslednja izmena:
Na glupo pitanje mozes da dobijes samo glup odgovor...

Nekoliko puta je potvrdjeno od strane samog MS da ce svi WP8 telefoni dobiti WP8.1.

Dobro, rečeno je tako, ali niko im ne brani da ispale, zašto me vređaš. Mislio sam jer je najjeftiniji model, da bi to mogao biti izgovor. Dobro, nije uvreda ali zvuči bezveze, znam da je MS potvrdio ali hteo sam da čujem sta mislite.

Poslednja izmena:
Niko te ne vredja nego je pitanje glupo zato sto je X puta od strane firme koja pravi doticni OS potvrdjeno da ce biti tako. Nema veze Nokia sa time. Uostalom oni garantuju 36 meseci podrske za svaki uredjaj tako da uopste nema mesta nagadjanjima hoce li ili nece biti...

Misliš li da će biti uskraćen neke funkcije? Mada i ovo je glupo pitanje, Nokia će nešto uskratiti 100% ali MS ne.

Microsoft upgrade, tj. velika nadogradnaja na sistem "WP8.1 Blue", je mnogo veća od kozmetičkog update-a od strane Nokia brenda.
I ne znam zašto se ljutiš i misliš da te neko ovde vređa.Glupi su samo oni ljudi, koji gluposti prave...:d :D

Ne ljutim se, na prvu loptu mi se učinilo. Istripovao sam se.

Microsoft upgrade, tj. velika nadogradnaja na sistem "WP8.1 Blue", je mnogo veća od kozmetičkog update-a od strane Nokia brenda.
I ne znam zašto se ljutiš i misliš da te neko ovde vređa.Glupi su samo oni ljudi, koji gluposti prave...:d :D

Foreste, ti li si?

I jedva cekamo posten notification centar i system shortcuts. A ne bi bilo lose da dobijemo i file explorer.

Poslednja izmena:
I swype opciju u tastaturi. Kad bi toga bilo...

Nazad
Vrh Dno