Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Desava se i meni ponekad, reload stranice je uvek pomagao.

Izašao update za tt...

Inače večernje novosti sasvim ok app.

Ups,pogrešio sam temu :)

Odakle da skinem poslednju verziju softwera za ovaj fon i kako da fleshujem?

imam lumiu 520 i imam problem sa microsoft nalog nece dase azurira samo izbacuje gresku 80c805e2

Procitaj ovde... ukratko ako si skoro podesio da ti se SMS sinhronizuje na OneDrive, disejbluj ti to lepo pa vidi onda da li radi sinhronizacija naloga.

Stigao jutros neki update na 520: 8.10.219.341. Denim?

edit: Jeste Denim. Fon: RM-914_eu_hungary_422

Poslednja izmena:
I ja imam tu varijantu ali nema Denima.. Koja si mreža?

@peđa89
Možeš iz telefona, preko wifi, podešavanja, ažuriranje telefona... Ili, skini lumia software recovery tool, instaliraj na pc, poveži telefon i prati upustvo... Lako je...

Sad da li je "denim" firmer ili običan 8.1.1 kao što imamo mi na pfd još se ne zna.

Ma kakvi folderi, to je stiglo sa windows update-om, nema Denim veze s tim....

Update nista posebno... Kod Lumie Camere nisu ubrzali, kako sam ja procenio.

Pored znaka za signal, pojavile su se neke tri krivudave crtice. Jel zna neko sta je to?

Meni je u poslednje vreme pocelo jako cesto da se desava neko "lagovanje"... Kada izlazim iz aplikacije (Whatsapp, viber, fb, office, ie), ispise ono "nastavljam dalje" i tri tackice ili izadje na pocetni ekran i ponovo ucitava sve tile-ove.. Malo me nervira to, na Cyan se desavalo povremeno, na 8.0 nikad, a na Denim jako jako cesto.. Da, Denim sam odradio preko NSRT, znaci cista instalacija. Jel se desava nekome isto?

Takodje, ali od Cyana. Lozili su me da je zbog toga sto sam instalirao update kao OTA, a ne tako kao ti cisto.. Nista to nije strasno, ali nikako smooth kao sto je bilo pre Cyana.

Pa da, nije strasno, ali malo nervira.. Kad se setim na wp8 kako je radio... :) Ozda ipak treba malcice jaci fon da ide glatko..

L520 je već 2 godine star model koji će posle 8.1 i 8.1.1 dobiti i win 10. ipak je zastareo malo harver ne može raditi kao na softveru na kome je proizveden i optimizovan .

Nazad
Vrh Dno