Apsolutno istu ovakvu Teracell samo crnu imam, 400 dinara je bila pre godinu dana, ja bar ovako sa slike ne vidim razliku, imaj u vidu, ako jeste ista ili slična da ne naručuješ bez veze...
Apsolutno mi je neshvatljiv fazon stavljanja futrola i maski. Mislim jasni su mi preprodavci ili 'ljubitelji gadgeta' kojim dosadi telefon za tri meseca pa bi da ga prodaju za vecu cenu nego sto su kupili, ali ljudi koji nose telefon 2 godine ili duze, zasto? Dve godine imam 520 i jedva na suncu vidis dve tacke od dva pada, ekran netaknut bez ijedne folije.. Sta radite bre s tim telefonima, a nijedna maska ne moze biti lepsa od lepog 'golog' telefona kakve su skoro sve lumije.. Nisam video telefon bez maske ne pamtim, znaci neverovatno nesto..
Da je lep nije ima mnogo lepsih telefona, kupljen je prvenstveno zbog 6" ekrana i njegovih odlicnih karakteristika. Da sam kupovao telefon po lepoti L1520 mi sigurno ne bi bio na listi zeljaNije lep?
Pa upravo ga stavljam u masku da maska ima tackice a ne telefon, sve smartphonove koje sam imao do sada su bili bez ogrebotinice dok su im zastitne maske bile sve izguljene.I sta kad ti ispadne? Imaces tackicu koju ionako ne vidis zbog maske :d
Nemam sta da gledam telefon ono sto je bitno to se i te kako vidi a to je ekran i on je zasticen ivicom od maske, tako da telefon mozes da odlazes kako ti je volja bez ikakve bojazni, sada spustam na sto kao da spustam jaje a ne telefon. Ne vidi se samo zadnji deo telefona a nema ni sta da se vidi na poledjini nije ceo telefon oblozen sa maskom pa da se ne vidi.Znaci od cega tacno stitite telefon kad ga nikad ne vidite bez maske?
Znaci ti si taj sto setas sa kacigom, pancirom i kostobranima po setackoj zoniZa svak slucaj, moze neki meteor da padne ili slucajno neko da pripuca, da se zastitis na vreme :d
Znaci ti si taj sto setas sa kacigom, pancirom i kostobranima po setackoj zoniZa svak slucaj, moze neki meteor da padne ili slucajno neko da pripuca, da se zastitis na vreme :d
@ chilac
Da ali, pokusaj da shvatis moje pitanje, za koga ga cuvas, ako nikada ne vidis to sto cuvas?Kao da vozis auto sa onom sivom ceradom preko.. moze da bude koji god hoces auto ispod. Cemu takvo robovanje jednom uredjaju.. ja uopste nisam mega pazljiv, a kazem dve tackice jedva vidljive, od veceg broja padova i ekran bez ijedne tackice.. Za koga li dizajneri smisljaju dizajn..
Narukvica je korisna i skupa. Hteo sam da pljunem i tih 175€ koliko je lik trazio, ali mi je bila velika. Narucio sam blue tooth pojas oko grudi za otkucaje koji kao radi sa Lumijama pa cu da vidim. Ni ja ne nosim 1520 na trcanje, preveliki je za takve stvari. Imam par kantica za trcanje i trenutno isprobavam koji program najbolje radi. Sports tracker sam izbrisao za sva vremena, probao sam Endomondo i Runtastic (jede bateriju i ne pita) i oba se pokazala lepo na krsevima od telefona.
Taj bezicni punjac je ekstra stvar jedino ne vidim cenu, vise bi voleo da imam ovaj za auto ali ga preterase sa cenom
http://nokiashop.rs/cena/nokia-auto-drzac-sa-bezicnim-punjenjem-cr-201/
Stigao mali update na 1520, cak i na ovu moju HC verziju
Mize :d da se nadje za oko 250€.Desktop?
Ljudi za koliko para mize da se nadje polovna a dobra 1520, prodao bi 1020 i dodao jos para za to cudo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari