Šta je novo?

Nokia E72 leaks out

..i jel kupio neko e72? Da vidimo utisak, posto i ja planiram da ga uzmem.

..i jel kupio neko e72? Da vidimo utisak, posto i ja planiram da ga uzmem.

Sumnjam, čekaju ljudi da se pojavi preko MTS-a na ugovor. Fenomenalan je telefon, bez ikakve sumnje, ali ipak mislim da ne vredi 450€

edit: veliki off: Kako to da sam dobio status membera, a nemam 100 postova? Lepo, u svakom slučaju, i hvala!

Poslednja izmena:
pojavio se na telenor paketima, uz prenesi 700 25000 din. Mozda to uzmem ako je dobra racunica.

pojavio se na telenor paketima, uz prenesi 700 25000 din. Mozda to uzmem ako je dobra racunica.

Pa i dalje nije jeftino, jer preko MTS-a bi trebalo da kosta 16000 na mix 2000 ili Bel 400. Jos jedna stvar: MTS-ovi telefoni nisu zakljucani na mrezu, pa je dostupniji SW update, a i mnogo je lakse prodati ga posle.
Otuda i pitanje: ako se promeni product code preko NSS (ili tako nesto), da li se time automatski telefon u potpunosti "skida" sa mreze, tj. sta se konkretno time postize?

Uzeo ga ja juce u Telenor paketu prenesi 500 za 32k din...
Sve je super, ali ne mogu da ga povezem sa bluetooth slusalicom NOKIA HS-21W...
Jednostavno, samo kaze ne moze se upariti i to je to... Cak ne trazi ni code.
Jel imao neko slicnih problema, mozda i sa e71?

Pa i dalje nije jeftino, jer preko MTS-a bi trebalo da kosta 16000 na mix 2000 ili Bel 400. Jos jedna stvar: MTS-ovi telefoni nisu zakljucani na mrezu, pa je dostupniji SW update, a i mnogo je lakse prodati ga posle.
Otuda i pitanje: ako se promeni product code preko NSS (ili tako nesto), da li se time automatski telefon u potpunosti "skida" sa mreze, tj. sta se konkretno time postize?

17200 dinara na MTS-u ali jos uvek ne moze da se uzme ...
Sto se tice Telenora, konkretno postizes to da mozes da apdejtujes novi softver za razliku od telenorovog koji nije azuran ;)

Ovaj momak sto je uzeo telefon, jel bi mogao par utisaka da napises, u odnosu na e71 sto se tice same izrade, jer gomila ljudi mraci kao plastican je i to, nisam imao priliku da ga drzim u ruci ali e71 deluje jako solidno, e72 bi trebalo da bude isti takav !

pozZ

Evo ja sam sebi da odgovorim na post :)
Uzeo sam telefon preko MTS-a ... zaista fantastican komad tehnike, sve radi brzo i kako treba,
sto se tice izrade samog telefona, posto dok sam se raspitivao o istom, cuo sam gomilu prica kako je plastican i kako zvace ... sta god... nista od toga nije tacno, telefon tako solidno deluje u ruci mozda i bolje nego e71 ... eto ! pozdrav !

da li si imao ranije e71? ja imam e71 za 200e, novu, pa se pitam vrijedi li razlike?

Da ne ureknem sve radi kao sat :) ... nisam instalirao Garmin, posto sam citao da ne radi kako treba, ali GPS odredjuje poziciju u parametrima sasvim dobro kao i merenje brzine ...
I baterija stvarno traje, ne mogu da ustanovim jer sam ga dva tri puta kacio na komp da prebacim muziku ali akam ga po ceo a on se i dalje drzi !

Mene zvali iz Telenora, kazu greskom su mi dali telefon koji nije sa srpskom tastaturom, pa me pitali da ga zamenim.

Za sada mi telefon lepo radi, osim sto mi se dva puta desilo da mi SPACE ... Citao sam da je to cest slucaj kod E72, ali posle restarta je sve OK...

Nije mi jasno to za Update, znaci ko ima telenorov telefon ne moze da ga odradi?

Da, space dugme, jednostavno odjednom ne radi, posle restarta sam proradi...

A gde se preuzima taj telenorov update i jel redovan ?

Da, space dugme, jednostavno odjednom ne radi, posle restarta sam proradi...

A gde se preuzima taj telenorov update i jel redovan ?

Generalno, update telefona koji su zakljucani na mrezu nije najsrecnije resenje. Kasni nekoliko meseci a neke verzije se nikada ni ne pojave, koliko ja znam. Mislim da to moze da se premosti promenom product code-a pomocu NSS-a, ali to ce ti bolje objasniti neki iskusniji drugovi clanovi...

Vrh Dno