Šta je novo?

Nokia e7 / Aplikacije / smb3 / Kako sta ? /

Zar i sam intel nije odustao o meego-a? Ne verujem da ce od njega biti ista.

Poslednja izmena:
Ja pričam o telefonima, tema je u telefonskom podforumu, netbookovi me ne zanimaju.

pa baš o telefonima i pričam... jes ti video neki yt snimak meego aparata? po milion aplikacija istovremeno radi i sve pravi multitasking O_O

Nastao kao ujedinjenje debian-based Mameo-a i fedora-based Moblin-a :) naravno da je Nokia zelela moga je od ovoga napraviti najbolji OS za smart telefone, ali ne njihov glupi menadzment (ili kako god) se odlucio za f***ing Zune-based WP :D

pa baš o telefonima i pričam... jes ti video neki yt snimak meego aparata? po milion aplikacija istovremeno radi i sve pravi multitasking O_O

Ja nisam ni rekao da Meego nije dobar (mada ne verujem da je neko od nas imao real time iskustvo), ali više nemam pojma o čemu je bila priča kada su obrisali postove.

ne znam da li je neko imao prilike da proba maemo, ali to je po meni najbolji os za mobilne uređaje koji sam koristio, a koristio sam sve verzije symbiana, android, ios i maemo... samo da se vrti na jakom hardveru taj os ubija... ne smem ni da zamislim kako bi radio na nekom uređaju sa 1ghz procesorom, kad na 300mhz procu radi onako lepo :)

Vrh Dno