reklamiranih, mislio na broj poslatih aparata u ovlašćeni servis![]()
E7 brži od galaxy s2, hahhhhhhaaahhhhhhaaa, daj molim te nemoj da ti se smeju, probao sam E7 u telenoru i telefon je nikakav stvarno (korišćen uporedo sa iPhone-om 4 i galaxy s-om), koristio sam njega i c7 u isto vreme i jedina razlika je što E7 ima veći ekran i kvalitetniji je, ništa više, nikakva razlika u radu. Ja kontam da ti nas ovde zezaš, sa ovakim izjavama kao iz 2006.
Ne znam zbog cega bi ja vas ovde kako ti kazes " zezao " , Uzmem skinem aplikaciju indeticnu stavim da se instalira ( ili bilo sta drugo sama navigacija i prijem satelita traje 1 min duze )
Uostalom nadji testove gde su ljudi uporedjivali ova dva modela ..
Fazon u tome jeste sto je galaxy duplo jaci u ramu i procesoru .. ali da za s^3 nema potrebe za takvim procesorom . Mada se vecina ljudi buni sto ovaj model neposeduje 512mb ..
Zaboravio sam da kazem zbog cega kupujem ovaj telefon i za sta bi ga ja koristio .. Treba mi za posao .. tj pretrazivanje interneta bilo gde bilo kada ..
I mogu da vam kazem da nokia u svakom pogledu ostavi samsunga u prasini .. sto se tice pretrage interneta..
Ja sam za test uzeo http://www.mobilnisvet.com/ i nokia otvori dosta brze ceo sajt..
Sada sam siguran da nas zezaš. Pa symbian 3 ako je po nečemu poznat to je po raspad browseru. Bespredmetno je da se uopšte o tome raspravlja.
Ubrzaj na 4.20, e sada ovo je optimus 2x galaxy s2 je još bolji od njega. Kako je tebi ovo brži i bolji browser od galaxy s2 nemam pojma.
[YOUTUBE]rXkoUbFUytQ[/YOUTUBE]
VS
[YOUTUBE]hEtN95LAn18[/YOUTUBE]
Pobednik je očigledan, naravno E7
Nema veze kada je izasao SGS2.. Cak je i stari SGS bolji od E7.. pa cak i matori HTC Desire.
Opera koristi trikove da bi prikazala web stranu.. tj.. sva komunikacija ide kroz Opera proxy server koji optimizuje html web strane tako da bude pogodan za mobilne uredjaje i salje sadrzaj ka televonu ne kao html vec kao OBML. Takva web strana ne prikazuje slike u punom kvalitetu, nema flasha, verovatno ni animiranih gif-ova.
Pogledaj ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=M-DGZv1SrqQ&feature=related
Ovaj lik na snimku je kralj, prvo cokće toliko da se ništa ne razume (generalno stranci imaju problem sa besomučnim coktanjem), drugo dok koristi android kao da ima izliv krvi u mozak pa ne može da razmišlja, ipak njegovo neznanje zašto nema lockscreen a instalirao je aplikaciju no lock je za medalju.
OVONokia 3310 (kada sam ga uzeo bio je zmaj i niko nije imao nista bolje)
Kako niste izvalili da vas ovaj lik svo vreme zeza.....://
OVO
nije tačno![]()
Huh, a posle ce neko da kupi te telefone koje si ti istestirao i vratio prodavcu...sjajno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari