Šta je novo?

Nokia E61 data (SMS) backup

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Hi,
da li je neko uspeo da backupuje sadrzaj Nokije E61 (memorija + SD card) na Mac-u?

u sustini najvise me interesuje backup SMS poruka (telefonski imenik sam lako prebacio u Address Book preko iSynca)...

ja sam najdalje stigao sa MegaCellX programom ali on recimo vidi tel. imenik ali ne vidi SMS poruke ?!? :(

ostali programi koje sam probao ili uopste ne rade sa E61 ili im svasta fali :(

Ja sam naisao na isti problem i znam resenje - prodacu E61 :)
Zaista, nikad nisam uspeo da bekapujem SMS-ove na Mac-u iako mi je to jako bitno. Imenik jos i nekako bekapujem ali ostatak telefona - nema sanse.

u sustini moze sve osim SMS-a... :/

imash Bluetooth File Exchange.app pa mozes da iskopirash sve fajlove na Mac.

za imenik i rokovnik imas plugin za iSync na www.nokia.com tako da se sve to lepo prepise u Address book i iCal ali SMS nema sanse! ;(

inace imam 2500 SMSova u E61 i pocela je da glupira - vise mi ne signalizira kada stigne novi SMS :D

Jel? Pa i ja imam otprilike toliko poruka ali i dalje radi ok. Uostalom, nemas pretrazivac SMS poruka na njoj :) ne znam sto ih sve drzis.

imas onaj programcic "Search" koji moze, izmedju ostalog, da pretrazi i SMS poruke!!

Da, a to radi jos gore od ostatka telefona :) Meni to nikad nije funkalo kako valja, uvek se vuklo, pucalo...

:) e sad E61 ispade najgori telefon!... :D jeste malo spor taj "Search" ali ipak radi posao ;)

Ma daleko od toga da je najgori :) Al' da ponekad smara njegova sporost i onaj lag - realno smara. A to sto nisu implementirali search u sam sistem je posebna prica ;)

A što ne idete obrnutom logikom, da vam Nokia backupuje poruke kao txt ili html fajl? :)
Koristim Ola Melin SMS Diary, koji generiše odličan html fajl..i free je :)

Moze :) ako ovo bude radilo to mi resava sve probleme! :)

jok, ne radi... :(

program krene da ocitava poruke: xxxx/2611 ... i kad stigne do poslednje pukne ;(

ok, radi sad :) druga sreca ;)

Pa mislim..ajde ti broj do 2611! :) Nije lako jadnom programu :)

Vrh Dno