Gledao sam ga kod ortaka i sve je extra sem sto je malo veci, tj nekako mi oblik ne odgovara i tastatura mi se ne svidja vizuelno (onaj prostor izmedju tastera), ja sam za sebe odabrao E50 i jedino sto mi se ne svidja kod telefona je to sto ne radi Guardian (posto su mi stare mobove krali ko ludi) :wave:
Sve su to gluposti da su mala slova i da se slabo cuje. Ja sam trazio zamenu za 6310i i konacno sam je docekao. Baterija traje 4 dana. A guardian ti salje sms na predefinisan broj sa brojem i jos raznim glupostima nove kartice koja je ubacena u telefon.
E60 mi se mnogo dopao, a kamera na telefonu mi uopste ne treba, jedino me brine ovo za bateriju, jer ako kao nova izdrzi samo jedan dan, sta da ocekujem za 7-8 meseci!
nije, sad je i E60 450 evra))
Imam E60, baterija traje oko tri dana sa normalnim koriscenjem razgovora, sms-a, interneta..., ne brini se zbog baterije ok., telefon je inace odlican, slika savrsena, ne krcka, zavrsna obrada odlicna, svaka preporuka ako ti treba mob. bez kamere, a ako treba mob. sa kamerom onda je moja preporuka N73.
i ja sam se zacudio, pre podne je bio oko 250-300, a vec popodne 450
http://www.mojmobilni.com/model/626/Nokia/E60/
ovde ima i za ~240,)
gde je to ovde?
Pise lepo u gornjem desnom uglu, pogledaj ponovo da ne reklamiram prodavnicu![]()
.Pise lepo u gornjem desnom uglu, pogledaj ponovo da ne reklamiram prodavnicu![]()
*** tek sam ustao...
zvao sam ih stalno zauzeto... a na njihovom sajtu nemaju u cenovniku taj model pa su verovatno prodali. a mobilwood je do juce bio i na mobilnomsvetu pa kontam da su ih i oni prodali
Garancija na softver i hardver aparata je šest (6) meseci.
a sta mislite o telefonu sony-ericsson w810i?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari