Šta je novo?

Nokia E60

Nemoj tako,kako je"samo obican telefon"samo zato sto nema Wi-Fi?!?!To nije nikakva kvalifikacija,pravilno i istinito je reci da je to jedan od najboljih telefona u klasi od 250-ek eura,sa najboljim pratecim paketom a uz to je i jedan od najlepsih pa nema potrebe tako ponizavati samo zbog nedostatka jedne (jos uvek mnoooogima nebitne) funkcije koju ima ionako samo nekoliko smartphonova!
Pozdrav ,)

ok, ok u pravu si. ali meni jako treba WiFi pa stoga ... kome ne treba w810i je extra tel

pa cekaj...da li je bolji od E50?(ni ona nema Wifi)

meni bi mozda malo vise w810i odgovarao zbog radija, a i svidja mi se dizajn....

E50 vs w810i .... pitanje je sada

sta ide u paketu (kod nas) sa w810i?

Poslednja izmena:
Idu najbolje slusalice medju mobilnim telefonima,512MB MD Duo Pro i ostale zvrckice standardne za ostale SE-ove,mozda sam nesto propustio da naglasim ali ovo je najvaznije za tebe!
Pazi,ako ti je bitan Symbian,onda nema potrebe da puno razmisljas,jer i za E50 mozes kupiti MMC,adapter za slusalice i neke doooobre bubice uz dodavanje jos nekih 60-70-ek eura (ili vise ako hoces neke bubice od preko 30-ak eura i AD-46 adapter) pa da za nekih 300 (ili nesto preko) eura imas sve sto ima W810+Symbian samo sto onda jos neces moci da nabudzis onakvu kameru,jer je W810 ipak bolji po tome i po rezoluciji i zbog autofocus-a (koji E50 verujem nema) pa moras dobro da razmislis da li ti treba Symbian ili ne ili su ti vaznije funkcije (od kojih se neke kao radio i kamera ipak ne mogu nabudziti)!?
Pozdrav ,)

@Lomnica

thx

imam 150 evrica,i jos da prodam moj 6230 i pravac radnja....

samo mi jos ostaje da ih vidim uzivo....

nekako sam navikao na nokiu, ali promene nisu lose....:)

Idu najbolje slusalice medju mobilnim telefonima,512MB MD Duo Pro i ostale zvrckice standardne za ostale SE-ove,mozda sam nesto propustio da naglasim ali ovo je najvaznije za tebe!
Pazi,ako ti je bitan Symbian,onda nema potrebe da puno razmisljas,jer i za E50 mozes kupiti MMC,adapter za slusalice i neke doooobre bubice uz dodavanje jos nekih 60-70-ek eura (ili vise ako hoces neke bubice od preko 30-ak eura i AD-46 adapter) pa da za nekih 300 (ili nesto preko) eura imas sve sto ima W810+Symbian samo sto onda jos neces moci da nabudzis onakvu kameru,jer je W810 ipak bolji po tome i po rezoluciji i zbog autofocus-a (koji E50 verujem nema) pa moras dobro da razmislis da li ti treba Symbian ili ne ili su ti vaznije funkcije (od kojih se neke kao radio i kamera ipak ne mogu nabudziti)!?
Pozdrav ,)
malo offtopic
predpostavljam da si ponosni vlasnik istog telefona... jel bi mogao probati dal mozes pristupiti gmail-u preko njega. jako bi ti bio zahvalan na odgovoru.

Lose pretpostavljas,imam N70! :eyebrows: A gmail mi radi i na njoj samo ne sad trenutno,ima problema i ugradjeni email klijent u njoj a i OE na Windows-u,izgleda im je server #&%&*&^#!
Pozdrav ,)

Jesi probao googlemail.com da upišeš umesto gmail? Čitao sam negde da ima nekih problema sa sertifikatima. Čak, sa starom verzijom FWa i E61 mi je pravio problem (tj. stalno postavljao pitanja), ali sada je sve u redu ...

Jesi probao googlemail.com da upišeš umesto gmail? Čitao sam negde da ima nekih problema sa sertifikatima. Čak, sa starom verzijom FWa i E61 mi je pravio problem (tj. stalno postavljao pitanja), ali sada je sve u redu ...

Tools->Set .Wiz.->Email->Gmail i podeseno :D (na mojoj E60ici)
Gde ces jednostavnije...

Da li neko od korisnika E60 koji su rekli da baterija traje dan do dan ipo mogu da mi kazu da li su tada koristili wifi i koliko su ga koristili?

Ima li negde da se kupi ovaj telefon po normalnoj ceni, a ne 450+ eura?
Moze na PM odgovor

Posle jednog dana, mogu reci da je telefon ok. Kamera mi ne nedostaje, dovoljno je brz, samo baterija jedan dan i to je to :-(

Recimo da se nabavi BL-6C,koji je imala N-Gage a ljudi tvrde da pasuje odlicno umesto BL-5C!?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno