Šta je novo?

Nokia E52 ili Nokia 5800?

Nisam video da je neko to resio novim firmware-om...posto su ljudi uglavnom pricali da je u pitanju los zvucnik..

Da li je to mozda i kod tebe problem, i koji imas firmware..

Još nijedan problem ne može da se reši novim firmware-om, zato što takav ne postoji...😉

Iz istog razloga i on ima 021.013

Poslednja izmena:
Ja imam E-52 od kad se pojavio maltene... isto je u pitanju E 52-1...software version 021.013 03-Jul-2009...

telefonom sam prezadovoljan osim jedne stvari koja mi jako ide na zivce... a to je da je zvuk koji ja cujem "mutan" kad pricam sa nekim...i to bas iritira...jer ne mogu da se opustim kad pricam s nekim vec sam non stop napregnut da razumem sta mi prica.. (a btw to je osnovna funkcija telefona, da to valja...bar bi tako trebalo biti)... Citao sam po forumima da se ljudi zale na taj problem, da navodno E 52 ima neki noise reduction...nemam pojma iskreno da kazem... Nisam video da je neko to resio novim firmware-om...posto su ljudi uglavnom pricali da je u pitanju los zvucnik..

Da li je to mozda i kod tebe problem, i koji imas firmware..

Pozdrav

Jeste stvarno zvuk kao malo dublji, ali ne mislim da je mutan. Pre ovog telefona sam imao SE kojim sam bio bas zbog toga ne zadovoljan. Ovaj se za mene sasvim OK cuje.

Ja sam prethodno imao N95 na kojem je bilo puno bolje... Inace telefon mi je ovaj odlican u svakom pogledu...narocito zbog baterije...jedino me ovo malko nervira..

Pozdrav

i ja planiram da uzmem ovaj telefoncic... meni mnogo vise privlaci od 5800 a jos i kad je poznaniku ispao i odma 40e za servis... otisao displej ko dobar dan.
jel ima programcica na netu koji ce da rade na e52.?
kakva je navigacije?
kako funkcionise internet?

i ja planiram da uzmem ovaj telefoncic... meni mnogo vise privlaci od 5800 a jos i kad je poznaniku ispao i odma 40e za servis... otisao displej ko dobar dan.
jel ima programcica na netu koji ce da rade na e52.?
kakva je navigacije?
kako funkcionise internet?

Odlican je telefon sem te jedne mane koja mene iritira...sto se tice programa...ja sam telefon "podesio" tako da mogu da instaliram sve... IMas programa koliko hoces..

Pozdrav

e kupih i ja danas E52...
na prvi pogled odlican telefoncic.
sad ja ovde u selu nemam gde da navatam WLAN.
fon sam uzeo preko telenora tako da imam neka podesavanja za njihov net.
jel znate mozda da li cu u ns-u moci da idem preko njih i da li se to nesto naplacuje...?
koji je dobar program za navigaciju?
hvala

Pa ne znam sad kakva si podesavanja dobio...pretpostavljam samo za gprs...ja nisam na telenoru pa ne znam sta dele uz telefone, ali ne verujem da dele onaj njihov wireless... Koliko sam video za taj njihov wireless, Silbas i Backi petrovac su pokriveni... a maglic na zalost ne, mada mozda je i on obuhvacen tim signalom al ga nisu naveli....A sto se tice gprs-a, gde god imas signal mozes se konektovati... a sto se tice tarifiranja to mozes pogledati ovde.

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=80

Pozdrav

Naravno...ja sam zimus na zimovanju dobijao neke pesme preko maila..pa sam imao momacki racun...

Pozdrav

Kako radi internet na e52, jel nije problem ukucavanje url adresa preko "regularne" tastature i kako se ponasa u widescreen rezimu?

Razmisljam o e71 i e52, ali me ovaj poslednji privlaci dizajnom, trajanjem baterije i naravno procesorom 🙂

kad god odem na net preko WLAN-a sve super radi, ucitava sve stranice, lako se konektuje ali problem se desava kada izadjem iz svega ovoga... cim ugasim pretrazivac odmah na ekranu izbaci poruku "System error" i jedina pomoc je vadjenje baterije...
ne znam do cega je i da li se svima ovo desava ali tako ne na mom E52

Vidim da se pojavio novi firmware za nokiu E52...jel odradio neko update..i jel ima nekih poboljsanja...

Pozdrav

Vidim da se pojavio novi firmware za nokiu E52...jel odradio neko update..i jel ima nekih poboljsanja...

Pozdrav

Ja sam instalirao, doduse na e55. Nista spec. nisam primetio, kazu da je telefon stabilniji. Meni je telefon bio stabilan i pre update-a. Svakako treba odraditi update, ne bi trebalo da skodi. Isti odgovor i za zotovica: Odradi update, pa vidi da li ce se opet pojavljivati system error.

da li update nesto menja kod garmina?

Evo sta je kod mene problem. Prikljucim telefon na USB...bez obzira u koji mod...i kad ga izbodem sa usb, i odem u messages...dobijem poruku da tel ne moze da pristupi mem kartici i da ce sve poruke biti snimane u memoriju telefona. I onda svaki put moram da idem rucno u podesavanja i vratim na mem karticu... Jel neko mozda ima ovakav problem..

Imao sam i nekih bugova sa pcsuitom...ne radi bas kako treba, nekad nece da vidi sve poruke, javlja mi stalno da moram da uradim nokia support update na telefonu...i kad uradim opet javlja...itd.

Pozdrav

Problem sa porukama sam resio tako sto poruke pamtim u memoriju telefona 😉
PC Suite mi nikad nije zadavao muke, do pre neki dan kada sam probao da updatujem firmware. Non-stop je prijavljivao da gubi konekciju sa telefonom i prekidao update. Sinoc probam, i uradi update bez problema. Izgleda je stos u tome da baterija treba da bude 100% puna kada se updatuje softver.

Dzoni, losa vest (mada ocekivana):
Probao sam Garmin jutros i stanje nepromenjeno. Nista, moracemo ipak da sacekamo novu verziju Mobile XT-a. Kako stvari stoje, bice verzija 6 - a kad, ne zna se...

e ***
hvala u svako slucaju, cisto da znam da se ne cimam.

Ljudi, ja u principu slabo koristim gprs, pa nisam ni primecivao do sada. Jel to samo kod mene, ili ova nokia E52 nema mogucnost "Save web page"... Pre nje sam imao noki N95, 6630, koje kad odem na neku web stranicu imaju mogucnost "save page" i onda kad sam offline mogu da gledam stranicu (nesto kao *.mht fajlovi na kompu)...Medjutim na E52 imam samo opciju "save as bookmark" pa kad sam offline i hocu da otvorim stranicu, on se konektuje na net..

Jel ovo samo kod mene il je kod svih?

Pozdrav

Izgleda da si u pravu, ni ja nisam obratio paznju na to... Opera mini 5 ima tu mogucnost, tako da nije strasno

Ljudi, ja u principu slabo koristim gprs, pa nisam ni primecivao do sada. Jel to samo kod mene, ili ova nokia E52 nema mogucnost "Save web page"... Pre nje sam imao noki N95, 6630, koje kad odem na neku web stranicu imaju mogucnost "save page" i onda kad sam offline mogu da gledam stranicu (nesto kao *.mht fajlovi na kompu)...Medjutim na E52 imam samo opciju "save as bookmark" pa kad sam offline i hocu da otvorim stranicu, on se konektuje na net..

Jel ovo samo kod mene il je kod svih?

Pozdrav

Ne koristish Operu?

Verovao ili ne sa operom mi se jako tesko konektuje na net..ne znam zasto ali tako je...A sa njegovim defaul browserom ide uvek

Pozdrav

Pojavio se neki update za e52. Kaze da to odradim via PC?
Kako da odradim to, moze li mi neko reci?

Odradio sam sve kako treba. Nije neka katastrofa, ali je bitno lepo iscitati sta pise.

da, imao sam 21.001

Nazad
Vrh Dno