fixed 😡iphone
ja bih se uvek opredelio za veci ekran i bolji zvuk od nesto brzeg procesora...
Pa nema bolji zvuk, imaju isti muzicki cip, samo dobijes bolje slusalice i srecniju navigaciju kroz pesme i plejliste
ne znam koji cip koriste ali pusti jedan i drugi u isto vreme pa ces cuti na sta sam mislio... i bez slusalica...
Pozz
5530, loshija kamera, isti procesor, nema 3g, nema gpsA 5530? 🙂
Mislim, znam da nije u igri, ali nekako mi se cini kao kompromis izmedju ova dva. Mozda i gresim. 5530 ima bolju kameru, slabiji procesor, nema 3G...
Pa naravno da ima jaci zvuk, ima duplo vise zvucnika 😉 Samo sto ja ne vidim nikakvu upotrebnu vrednost te ogromne prednosti...Ides ulicom i slusas prenos utakmice kao na tranzistoru? Ali avaj, ne moze radio bez antene (slusalica)... Mozes i u autobusu da nameces svoj muzicki ukus ostalim putnicima i na taj nacin se bavis nekom vrstom prosvetiteljskog rada...
Prvo, ja i ti se ne poznajemo pa je glupo da razgovaras na taj nacin, jer ja nisam tebi nista podrugljivo ili uvredljivo rekao tako da ne treba ni ti samnom tako da pricas...
a ono "i bez slusalica" se odnosilo na to da 5800 ima kvalitetniji zvuk i bez slusalica
Izvor: mobilnisvet, tj. mobile-reviewMuzičke mogućnosti. Imajući u vidu da je uređaj gotovo potpuna kopija XpressMusic serije uređaja, odnosno tačnije modela Nokia 5730, on poseduje muzički čip koji omogućava da telefon postigne kvalitet zvuka koji je jednak kvalitetu koji ostvaruju smart telefoni kompanije Nokia, za razliku od prethodnih modela E serije, koji su više bili pozicionirnai kao korporativni telefoni. Tako se Nokia E52 može uz model E72 smatrati za prve predstavnike E serije koji poseduju vrhunski kvalitet zvuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari