Posle dugog korišćenja Nokie 6630 pređoh na E50ticu pre dva meseca.
Mogu Vam reći da sam jako razočaran telefonom. Slobodno ga izbegavajte u širokom luku.
Idemo redom:
1. Povremeno sam odgovri na poziv sa uključenim speakerfonom posle čega se telefon "smrzne". Jedini način reseta je vađenje baterije.
2. Povremeno se u toku razgovora čuje "pisak" u slušalici.
3. Problem sa šestocifrenim brojevima pri čemu zavisno od unešenog broja u imenik sa ili bez internacionalnog prefiksa prikazuje ime ili u sms poruci ili pri pozivu.
4. Slabiji kvalitet zvuka u slušalicama od 6630
5. Sa 1gb karticiom nedopustivo spor (primetno sporiji od 6630 sa 1gb karitucom).
6. I verovali ili ne najsmešniji problem ali jako iritirajući: Zbog sitnih zareza između metalnog kućišta i platike ima običaj da čupa bradu ili zulufe što može da bude jako bolno![]()
jel neko namestao da mu E50 radi kao daljinski za WinAmp, VLC, MediaPlayerClassic i sl. (preko plavog zuba naravno)
- Control iTunes, PowerPoint, Mouse, WinAMP, Windows Media Player and much more
- See the actual desktop in your phone
- No Bluetooth setup! Just connect from your phone
- Create your own applications via Keymaps or VB and JScripts
- Supports all PC Bluetooth solutions Toshiba, Windows, BlueSoleil and Widcomm/Brodacom
znam da moze nego jel neko probao
ima i ovaj
http://www.blueshareware.com/bluetooth_remote_control.asp
E da, imam jedno pitanje: našao sam da u kontakte stavim nečiji datum rođenja, da li mogu negde da uključim da me on obavesti o tome (dan - dva ranije ili na sam dan ili kad god...) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari