hercegovac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.03.2007
- Poena
- 320
Cela E serija je made in finland.
i meni se new sms otvara trenutno, shortcut je joystick ulevo.
fora je da se sve aplikacije, teme instaliraju na memoriju telefona, ja sam se prvi put zeznuo i stavio ih na karticu.
Na memorijusku idu slike, filmovi, muzika.
procitao sam na nokia discuss-u da ima problem sa doticnim firmware-om jer brljavi sa brojevima iz imenika.
za explorer koristim X-plore, odlicno radi posao.
sta se desava sa brojevima iz imenika?
napisao sam ja gore, par postova iznad, necje da identifikuje neke brojeve. znachi imam ime i broj u kontaktima, a kada me taj neko zove ili poshalje sms, ne pishe ime nego kao da stizhe sa nepoznatog broja...
ProfiMai 2.60
Sta ti ne radi? Mailovi?
Meni je prvenstvaeno koristio za slanje .sis file-ova a onda kao browser. Ostalo mi vise manje ne treba ali probao sam bio ranije i radi normalno
Automacki ne može nikako :di da da li je moguce na ovom telefonu da se yakljuca tastatura automacki nikako da nadjem tu opciu da ukljucim
Verovatno si skinuo pogrešan. Treba ti ovaj AutoLock v1.1 for S60 3rd edition.ok pokusacu mozda stvarno nisam se snasao ali recite mi zasto ovaj auto lock nece da mi instalira a ni OggplayS80_1_69 nasao free na internetu kaze da ne pozdrzava instalaciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari