Šta je novo?

Nokia E50 ---Korisni Saveti--

Probao sam,
radi pola sata i zaglupi se,
zatim sam ga izbrisao i opet instalirao i ovaj put je pustao muziku nekih 5min i izbacio neki error...

Meni ne pravi errore :)

E molim vas treba mi hitno pomoc... ima li neki program za E51 da mi slika kad me neko zove bude preko celog ekrana?? hvala

probajte FSCaller 3.0... moze se naci na netu... bolje je uradjen i moze slika da se razvuce (tj zumira) preko celog ekrana... samo je bedak sto sada kada vas pozovu imate mogucnosti: options i send sms, sto je totalno glupo... bolje da ima accept i reject...

Pa slika je preko celog ekrana i u verziji 2 (sto bi se zvao FullScreen caller).

nokia e50

da li neko zna gde mogu da kupim E50 black.imam silver vec neko vreme. tel. je odlican ali bih voleo da imam crni.

probajte FSCaller 3.0... moze se naci na netu... bolje je uradjen i moze slika da se razvuce (tj zumira) preko celog ekrana... samo je bedak sto sada kada vas pozovu imate mogucnosti: options i send sms, sto je totalno glupo... bolje da ima accept i reject...

Pa valjda accept = zelena slusalica, a reject crvena :)

Imam jedno zakasnelo pitanjce za sve:

- Postoji li programcic koji moze da mi izcita frekvenciju procesorana E50 ???

I, postoji li programcic kojim moze da se o/c taj ARM cpu koji NOKIA koristi (nesto kao na WM platformi) ??? :-devil-::-devil-::-devil-:

Nazad
Vrh Dno