Kupio sam pre neki dan E50 i voleo bi ako bi prvenstveno vlasnici istog modela dali savet koje korisne programe (koji rade dobro ) mogao da instaliram. Što bi se reklo da steknem iskustvo. Naravno svi saveti su dobordosli.:wave:
Ako se bag manifestuje tako sto telefon, nakon sto te neko pozove, ukljuci loudspeaker i ne moze da se nakon toga prekine veza tj. ne reaguje ni na jedan taster (mora da se vadi baterija) onda moja ima taj bagKupljena je u Telenoru, dakle legalan uvoz preko pan regionalnog distributera firme Alpha Copy...
Najnovija koju mi daje PC Suite za update sa Nokijinog sajta. Kaze da ne postoji novija verizija. Moram da priznam da mi se to desilo samo par puta i to u pocetku, odavno se nije desilo, mada to ne znaci da nece... Neki bag postoji.
Najnovija koju mi daje PC Suite za update sa Nokijinog sajta. Kaze da ne postoji novija verizija. Moram da priznam da mi se to desilo samo par puta i to u pocetku, odavno se nije desilo, mada to ne znaci da nece... Neki bag postoji.
Ja sam uspeo samo jednom da ga zabagujem i to uz varijantu vadjenje i stavljanje Handsfree-ja u toku razgovora sa MP3 playerom u pozadini. Ne secam se najbolje sta sam uradio... Uglavnom, tad i vise nikad. Doduse pre nekih 2 meseca je odradjen i flash na Srpski posto je Stoske i to spomenuo. Mozda je i to lek, ko zna![]()
imas stariju verziju software-a, aktuelna je V 06.41.3.0 od 21.10.2006.
blokiranje nema veze sa srpskim jezikom, meni se desavalo bez istog.
Ovo je za E61 ako se ne varam, a thread je o E50![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari