Ipak sam pogresio. Pojavi mi se ikona za mobile kada me neko zove sa mobilnog, ali mi je ista ikonica za Tel.(home) i Tel.(Business) sto me uzasno nervira. Takodje, ne prikazuje se i broj sa kojeg neko zove nego samo ime. Da li je kod svih tako?
Ipak sam pogresio. Pojavi mi se ikona za mobile kada me neko zove sa mobilnog, ali mi je ista ikonica za Tel.(home) i Tel.(Business) sto me uzasno nervira. Takodje, ne prikazuje se i broj sa kojeg neko zove nego samo ime. Da li je kod svih tako?
PITANJE
Kakav je džojstik telefona? Čitam da je krut, nekima smeta, nekima ne. I fontovi, da li su zaista sitni? Koji mu je izlaz za slušalice (da li 2,5 mm)?
Možda kupim u Telenoru (na 1 godinu ugovor, ni slučajno dve).
Hvala unapred.![]()
Dzojstik je smor. Prenizak je i tesko se pomera. Uzasno je neprecizan, npr. posebno se vidi u igrama - skoro ih je nemoguce igrati. Fontovi su minijaturni, posebno je smor kada kucas SMS u pokretu ne vidi se kursor i nemas pojma, ako slucajno hoces nesto da editujes gde se trenutno nalazi.
Izasao je valjda naslednik E50-ice, jos je ruzniji, ali se nadam da su ispravili ove gluposti.
http://www.gsmarena.com/nokia_e50-review-109.phpThe bottom of the phone is reserved for the Pop-port and the charger port. E50’s charger is of the new ones, with the thinner jack. The top of the phone shelters the On/Off button only and it is more than enough to say that this is the worst part of the phone. As we previously said, this button is a great fault in the otherwise good phone.
Dzojstik je smor. Prenizak je i tesko se pomera. Uzasno je neprecizan, npr. posebno se vidi u igrama - skoro ih je nemoguce igrati.
prikljucak za slusalice
![]()
ja se povezujem preko plavog na dva racunara i nemam problema ali za USB stvarno ne znam....
Kad smo vec kod E50 -> Cesto mi se desava da ga comp ne prepozna kada ga prikljucim preko USB-a. Ponekad treba desetak puta da ga uklj/isklj da bi ga prepoznao. Jel to problem samo kod mene ili je nesto uobicajeno?
Fontovi su minijaturni, posebno je smor kada kucas SMS u pokretu ne vidi se kursor i nemas pojma, ako slucajno hoces nesto da editujes gde se trenutno nalazi.
:dWell, it's quite scary how many people with bad eyesight there are out there who apparently don't wear spectacles. There's nothing wrong with the font size: visit the optician, people!
Ja npr. imam problem takav shto kada udjem prvi put u imenik, sve je ok. Nadjem neki kontakt i npr. okrenem ga. E problem nastaje kada sledeci put udjem u imenik. On je automatski pozicioniran na tom poslednjem kontaktu, shto je ok, ali chim stisnem neko slovo kako bih pronasao novi kontakt, on izadje iz imenika. Ovo me uzasno zivcira. Bilo je i sa proshlim fw i sa ovim... Da li sam jedini ili ne?
Ajde otidi u imenik, pozovi nekog, pa izadji na EXIT. Ako mozes.Na Symbian telefonima ne mozes da izlazis iz bilo koje aplikacije na crvenu slusalicu vec obavezno na desno dugme EXIT!
Ako izadjes na Crvenu slusalicu aplikacija ti ostane upaljena (minimizovana)! Zato ti stalno pamti zadnji kontakt!
Na Symbian telefonima ne mozes da izlazis iz bilo koje aplikacije na crvenu slusalicu vec obavezno na desno dugme EXIT!
Ako izadjes na Crvenu slusalicu aplikacija ti ostane upaljena (minimizovana)! Zato ti stalno pamti zadnji kontakt!
Mozes da vidis sve aplikacije koje su ti ostale upaljene ako dugo drzis MENI dugme!
Meni se licno telefon svidja, koristio sam ga oko 6 meseci!
Mane su mu:
-Nedovoljno sredjen softver (od prve do poslednje verzije, sve imaju po neku manu)
-Poprilicno mala slova (stariji ljudi ce imati problema sa kucanjem poruka)
-Spor je (ovo je subjektivan zakljucak)
-Lose odradjeno dugme za paljenje (ona plastika preko je mnogo osetljiva)
-Losa kamerica
Prednosti:
-Extra kuciste (maska)
-Solidna baterija za Symbian
-Mnostvo programa
-Odlican raspored dugmica i solidan Joystick (opet subjektivno)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari