Molim moderatore da izbrišu dupli post, sa HD2 sam slao odgovor, pa nije hteo iz "prve' da postuje odgovor.
Zato se i razmisljam. Mislio sam da uzmem neki smart, prosto mu je vreme sad, hteo sam da sa svojih 100 evra postanem mali deo zamajca smartphone industrije:d...
Elem, da ovaj telefon napravi neki drugi proizvodjac, ponovo bi cena bila tu negde, manja za max 20% od ove, a za tu razliku dobijam zagarantovanu stabilnost i pouzdanost u radu, kao i visi status u srednjovecnim socijalnim krugovima *nokijica*:d
Najveca mana mu je, po meni, sto ne otvara office i pdf dokumente. Sve ostalo je ekstremno dobro za te pare, imajuci u vidu da je to Nokia. Cena kod nas je prenapumpana kao i uvek, jer pravilo da proizvodjac mora da ima 2x manju zaradu od trgovaca mora da bude zadovoljeno. Ja ocekujem da ce mu cena pasti na razumnih 120-130 evra pocetkom naredne godine, ali kako ne pratim to trziste cesto neka me neko ispravi?
Po meni je ovo epic fail sa S40. Kontam da je pravljeno za ljude (a najviše žene) koje dosta kuckaju poruke i koriste fb, ne vidim mu drugu upotrebu.
bump
Uzeo sam ovaj telefon, pa ako nekog nešto konkretno zanima neka pita, da ne pišem bespotrebno review. Informacije iz prve ruke.
setio sam se da napomenem da nema mogućnost pregleda dokumanata (pdf i doc), ali to ste verovatno svi vec znali... To da ima ja ne bih imao potrebe da menjam tel naredne 3 godine.
To nije nikakav problem, hvala bogu postoje i java aplikacije koje to resavaju. Npr. MobilePDF Reader itd...
Izinjavam se za off.
Da ti kažem, moja očekivanja nisu bila preterano velika, ipak se radi o telefonu od 100 evra, pa govoreći u tom duhu - kamera je očajna (2Mpix).
Uuuu izvini ako sam te doveo u zabludu, loše sam se izrazio. Mislio sam na taj (naj)niži cenovni rang. Nisam ni listao oglase, tamo možda i ima ovih sa mreže, možda i za manje pare. Ja sam kupio u Lelenoru, uz dvogodišnji ugovor.
Zaintrigirao si me pa sam bacio pogled na prve oglase i vidim da ima za 80-90 evra vip i telenor modelastarih 1 dan, sa 2 god garancije, kako i dolikuje.
4) Да ли може да се подеси да се пристигли СМС-ови аутоматски чувају на микроСД картици?
Neogranicen br SMS, tj dok se ne napuni memorija telefona... Ja sam imao preko 15k i moglo je jos mnogo da stane...
~5 min. Dok povezem fon sa kompom, ucitam nove poruke, i u Nokia PC Suite u search ukucam sta mi treba. A posto sam imao i poruke exportovane u excel nisam morao da ga povezujem da bi nasao neku stariju poruku ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari