Šta je novo?

Nokia 8

Jedna nocna fotka sa Gcam

Baterija sve bolja.

Jos sam imao i dosta razgovora, oko 40 min
e582108d7cb6537f009e45019443cb89.jpg

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Evo ovako video sam uzivo i homor 10 i n8. Za honor mogu da kazem da je lepsi, ali ima neke lagove nije bas fluidan.
Ja ne znam sta vi to ljudi radite i cime se bavite ali ja za par dana koriscenja Honor 10 nisam primetio nikakav lag, sve bre leti.

Jel moze jedno poredjenje sa nokiom 7 kad se slika ista slika nocu. Cisto da se uporedi.

Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока
Aj kad uhvatim nesto okacicu.

Samo postavi i sa fabrickom kamerom da se vidi razlika. Primetio sam da sa gcam koristi samo kameru u boji. Nece obe.

Vazi. Fabricka kamera od apdejta onog veceg je bas losa kada su je u pitanju kvalitet slika. 7 plus stock kamera je bolja.

A bilo bi red da naprave krstenu app koja ne baguje kao virusom zarazen komp :)

Da li je nekako moguce vratiti nativnu aplikaciju za kameru tj. prvu verziju koja je bila pre apdejta?Ona je imala odlican Bokeh mod,generalno fotke sa RGB senzorom su bile dobre+ monohromatkse su bile dobre.
Ova sadasnja aplikacija za kameru baguje kao luda.

Da li je nekako moguce vratiti nativnu aplikaciju za kameru tj. prvu verziju koja je bila pre apdejta?Ona je imala odlican Bokeh mod,generalno fotke sa RGB senzorom su bile dobre+ monohromatkse su bile dobre.
Mislis na onu pre zvanicnog updejta koji je pusten zadnji put. Ako to mislis onda ne verujem da moze.

Opet putstili upedjt preko google play za nokia cameru.

Ako mislis na verziju sa manuelnim modom, moze. Samo uninstaliras poslednji update za kameru. Na onu od pre par meseci na zalost ne moze.

Evo opet. Dok je nisu povukli nazad :)
68ca2200bea26e3ce5816ace5f8a2629.jpg

Sent from my TA-1004 using Tapatalk

Pa nek je oovuku. Opet nema sve funkcije i ne rade obe kamere u isto vreme.

Trenutno app HD camera PRO je fraj, zvuk kada se snima video dosta jasan i glasan. Stabilizacija isto mi se cini sasvim fino.

Google kameru vise koristim a za video verovatno ovu iz prodavnice HD kameru pro. Obicnu najmanje koristim. Videcemo.

Pričajte vi šta hoćete ali ova kamera što se danas pojavila mi pravi osjetno bolje fotke od stare stock aplikacije. Ne znam za te posebne cake koje pominjete ali za običnu sliku čak i u mračnim uslovima, kao i za video je unapređenje. Naročito mi se ovaj Google Lens sviđa, nisam to dosad primijetio.
Dobar je ovo telefon, mene wifi na 5ghz najviše nervira. To mu je relativno slabost, mada kod dobrog signala nije problem. A performanse, čak i nakon 5 mjeseci se oduševljavam kako je brz. A i kameru dovode u red mada ima i GCam.

Послато са TA-1004 уз помоћ Тапатока

Ma aplikacija baguje kao luda,skoro svaki mod zeza + nema monochrome mod i Bokeh.
Jedina dobra stvar je sto je audio kod video snimaka dobar.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Opet stigo
d9f9b6fe0ec60f89f16fd7ebcf04bc33.jpg

Kakvi su vasi utisci posle danasnjeg updejta kamere?
Cini mi se da je bolje.

Mene samo zanima da li je EIS iskuljucen kada se snima video u 1080p?

Jedna fotka sa stock kamerom. Nije lose, mada su boje na gcam lepse.
8244a65279e81cfb3e0232bbb5530cef.jpg

Izasao je novi update za kameru.Sad izgleda kao da je vecina bagova ispravljeno.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno