Ne moraš, Nokia 7+ ili ovaj nov Xiaomi PocoPhone F1 su ti najbolji izbor do 350€![]()
Šta je skup 8 kad je jeftiniji od 7+
Imaš na kp za 285€ više oglasa![]()
Nokia 9 coming? HMD registers PureDisplay & Face Unlock trademarks
https://nokiapoweruser.com/nokia-9-coming-hmd-registers-puredisplay-face-unlock-trademarks/
ima osmica otpicku stabilizaciju.Sto se tice zvuka ns slusalicama,sasvim je dobar i glasan i uz bilo koje kvalitetnije slusalice zvucace lepo.Da li Nokia 8 ima opticku stabilizaciju i da li ima DAC za reprodukciju audia? Kakav je zvuk preko slusalica kada se pusti muzika. Na lumii 930 muzika zvuci fenomenalno.
U sutini sveo sam izbor na Honor 10 ili Nokiu 8. Bitna mi je fluidnost u radu pristojna kamera za po neku fotografiju i jako mije bitan kvalitet zvuka kada se muzika slusa. Posto koristim deezer.
Honor 10 ima DAC trebalo bi da muzika dobro zvuci. Kod honora mi se svidja sve manje vise jedino mi se ne dopada neke gluposti koje ima preinstalirane ali se nadam da se to moze ukloniti.
Naravno ekran ali ocekujem od oba navedena modela da imaju dobar ekran za tu cenu.
Xiomi ima obicni HD ekran ne vidm kako bi se on tu nasao u ovom poredjenju moguce je da ima dobru kameru ali se tu verovatno radi o nijansama.Mi 6 ima bolju kameru od osmice,daje jaci zvuk preko slusalica,nokija je tu prosecna.
ima osmica otpicku stabilizaciju.Sto se tice zvuka ns slusalicama,sasvim je dobar i glasan i uz bilo koje kvalitetnije slusalice zvucace lepo.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
8ica ima dobar zvuk po Android autoritiju, nigde ne briljira ali nema slabih tačaka.
Za honor sam isto video da ima dobar zvuk, čak je bolji nego na HUAWEI flagšip uređajima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako svira onako kako svira Lumia 930 bio bih zadovoljan. Ako bi nasao telefon koji tako reprodukuje audio to je to, ne kazem da bolje nema.Ekran je solidan,ako mislis na zvuk preko zvucnika,ja sam ocekivao kvalitetniji zvucnik od nokije,preko slusalica je ok,u nekim pesmama ponekad zafali da ima jaci izlaz ali je uglavnom okej.A sto se tice mi 6,imao sam xiaomi telefon i sto se tice jacine u rangu su htc-a,zvucnik je isto ok kod njega bolji nego kod nokije,ekran mu je solidan sada ne znam dal je bolji od nokije ili gori.
Meni licno je Nokia 8 odlican telefon i ne bi ga menjao ni za bilo sta drugo. A i sada mu je fina cena od manje od 300e. Tako da je mnogo bolje za male pare nego duplo i vise skuplji koji su bolji samo 20-30%.
Ako svira onako kako svira Lumia 930 bio bih zadovoljan. Ako bi nasao telefon koji tako reprodukuje audio to je to, ne kazem da bolje nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari