Da ne verujete vratio mi se Ozzo audio.Instalirao sam najnoviju HMD Camera app i sad je zvuk odlican,isti kao i pre.
Mane su sto u ovoj app nema podesavanja sa SS i nema Bokeh mod
Ja bi pre uzeo honor 10,nokia 8 ima mnogo losu kameru,cak lg g2 ima bolju kameru od njega,moj prethodni lg g5 ga sije sto se tice kamere kao da je neki dslr.Igrao sam se malo testirao kameru sa bratom,cak ga sije iphone 5s.Ozzo audio ti sluzi za bolje snimanje zvuka kod video zapisa.Zvucnik mu nije los,glasan ali nema bas neki kvalitet,ekran solidan,radi brzo,ali ima neke probleme sa ram menagmentom.
Ako se stalno slikas preskoci ovaj telefon.
I ja imam sličnu nedoumicu. Kamera na osmici je dosta upeglana, ali to ne menja činjenicu da su stavili senzor iz budzetskih modela. Konkretno, isti senzor je i u Xiaomi redmi note 4. Tako da tu nema neke mudrolije, sa takvim senzorom ne može da pravi ekstra fotke na nivou ostalih vodećih modela. Što se tiče ekrana, dosta je bolji u odnosu na Honor. Oštriji prikaz sa lepšim bojama. Na Honoru je ekran iz P20 lite, malo prekalibrisan da ima zasićenije boje, ali opet isti ekran, vidi se da nije na nivou p20 ili drugih telefona u toj klasi.
P.S.
Boje ti deluju isprano zato što je na osmici IPS panel, a na Lumiji amoled. Posle amoleda svaki ekran deluje isprano.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Slike su vrlo dobre sa gcam,vise puta sam proverio,nema veze sto je senzor prosecan,dosta izvlaci gcam.
Sent from my Nokia 8 using Tapatalk
POsto vidim da imas i 7 plus kako si zadovoljan, i ja sam ljubitelj Nokie. Dizajn 7 plus je po meni lepsi, ne znam kako deluje ovako uzivo ta nokia 8 i kako je uradjena nikada je nisam video uzivo.
imas u usce 7 plus i 8, na suncu tek ima dase razocaras , moje lumie 620 720 735 daleko bolji ekran a kao sistem katastrofa, ja isto trazim neku zamenu
Čuj dobar sistem, samo propao, a i dok je bio živ imao je % korisnika na nivou statističke greške
Samo pogledaj kako se tretira 7+, a kako 8-a i sve će ti biti jasno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari