Šta je novo?

Nokia 8

To za sad samo u fazi razvijanja. Zvanicni puštaju i za ostale.

Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока

Bruka snimak,stabilizacija i zvuk takodje. Jesi koristio neki dodatan softver za stabilizaciju ili ono sto youtube ima prilikom uploada?

Sve po defaultu. Ništa nisam čačkao od podešavanja ni na telefonu, ni na YouTube.

Sent from my TA-1004 using Tapatalk

Nemam pojma. Telefon sam kupio u radnji u Češkoj. Imaju i Single i Dual SIM. Verovatno je to sve isto osim punjača.

Odlicna je stabilizacija,zvuk takodje. Jesi probao slow motion,nije lose? :)

Da budem iskren, nisam ni provalio da to ima. :)
Okinuo sam bio i par fotki, ali nisu nista posebno. Takodje, desilo mi se da pri super osvetljenju bude promasen fokus, pa fotka bude mutna. Nadam se da ce nadolazeci softverski update srediti taj problem.

Stigao je face unlock sa ovom zadnjom zakrpom.

Dobro, prepoznaje mi lice sa i bez naocara. Druge uredjaje sa tom opcijom nisam probao pa nisam merodavan za uporedjivanje sa drugim modelima telefona.

Najbitiniji updejt koji stize je vezan za kameru. Pre tri dana su najavili da stize uskoro. Tako da se nadamo velikom poboljsanju. Ovo otkljucavanje licem je bilo i pre majske zakrpe.

Pod security/smart lock/trusted face. Build 00WW_4_84A_SP03.

Nije to to.Tu opciju imam ja na Sony Z2 jos na marshmallow, to je Smart Unlock..
Trebalo bi da se pojavi kao zasebna opcija u screen lock meniju.

Sent from my Nokia 6

Mogli bi da porade i na stabilnosti kamera app i prikazivanju odredjenih slika u Photos aplikaciji.8 Sirocco ima iste probleme sa novom kamera app.

Jel stigao nekome update?

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Ova aplikacija radi na nokiu 8. Mada nece u pro modu tj. nema ga. Samo osnovne funkcije.

Jos nema zvanicnog apdejta za kamera app.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Stigo
95704148efeb8da72f8ea4c4fc93ceb7.jpg

Evo i kod mene krenuo download.

Obustavite, ko nije neka ne apdejtuje...ja probo pa se u5r0. Nista se ne dobija, a video mi je sada losiji. Ne moze da se iskljuci EIS, a vec ima OIS, sto me uzasno nervira.

Nazad
Vrh Dno