Kod mene toga nema. Sve mormalno radi. Posteno i neznam koja je stabilizacija ukljucena.Meni jeste. Radi i OIS i EIS koji ne mogu da iskljucim pa je video prilicno kropovan. Kada se prebaci u video mod prvo bude slika jako tamna, nizak iso cini mi se, pa kada presaltam prednja/zadnja kamera vrati se na normalu. Sada mi se to desava i na gcam-u jer je najverovatnije negde greska u samim drajverima za kameru. Ajd neka jos neko proba ovo sto sam napisao pa nek javi da li sam jedini sa ovim problemom.
Gde ti pise da ti je ukljucen Eis?Kod mene nema nikakve opcije.Za pocetak sve radi dobro,videcemo.Meni jeste. Radi i OIS i EIS koji ne mogu da iskljucim pa je video prilicno kropovan. Kada se prebaci u video mod prvo bude slika jako tamna, nizak iso cini mi se, pa kada presaltam prednja/zadnja kamera vrati se na normalu. Sada mi se to desava i na gcam-u jer je najverovatnije negde greska u samim drajverima za kameru. Ajd neka jos neko proba ovo sto sam napisao pa nek javi da li sam jedini sa ovim problemom.
Kakav je zvuk na slusalicama? Nokia 5 i Nokia 6 imaju prilicno los i slab zvuk...Killing battery sa zadnjim apdejtom
Sent from my Nokia 8 using Tapatalk
Killing battery sa zadnjim apdejtom
Po ovoj slici vidim da su ti ukljucene sve aplikacije da rade u pozadini. Kod mene sam iskljucio sve osim dve pa opet nemam ovakvo vreme koriscenja. Kako si to izvuko?Killing battery sa zadnjim apdejtom
![]()
To na nokiu 8 mnogo brzo otvara. Tako da nema razlike.Ma kakvo gasenje aplikacija u pozadini, pa posle da ucitava opet sve kad otvara? Jedino ako neka konkretna app crpi bateriju, pa da se ona iskljuci, u suprotnom je to po meni apsolutno najlosija opcija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari