Šta je novo?

Nokia 8 sirocco

Cenim da ce brzo zvanicna cena biti oko 70+k a kad bude oko 60+ bice lepa kupovina.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Ima li bilo kakvih prici,naznka,spkulacija da ce pojviti kod nasih opertera?

Poslednja izmena:
Vec je lepo pala cena i u zvanicnoj prodaji.
Sa 95 na 75K u Gigatronu.Ici ce to jos dole.

Ma kakvi, pruno se ocekivalo dobilo se nista. Mozda neka sledeca iteracija osmice bude bolja al za sad za 4820 hkd naspram 4450 koliko kosta sirocco, note 8 je ubedljivo najbolja kupovina.

Ne znam, ja bih mozda zamenio 7 plus za njega ako bi mu malo sredili kameru nekim apdjetom,mada gcam je tu uvek.
Nekako me prvilaci ovaj fon,neki smek ima.

Ja na tvom mestu ne bih, dajes vise novca, dobijes edge ekran(za mene poprilican minus), oled ekran da razmisljas o burn in-u, staklo pozadi(minus ipo :D), nema 3.5mm izlaz, nema slot za memorijsku, jedine prednosti su GPU deo chipseta(za vecinu nebitno), UFS 2.1, rezolucija ekrana i eventualno kamera(ne znam kakva je, nisam gledao testove, pretpostavljam da je bolja jer je flagship).

Ako neki telefon ima Nokia smek, to je 7 Plus.

Mozda si u pravu, a mozda sam se samo uzeleo promene telefona :D

Imam Samsung galaxy a7 duos 2017...mozete li mi ukratko reci prednosti i mane nokie ove u odnosu na SG? HVALA mozda predjem na ovaj..

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Mnogo bolji chipset ima, radice dosta brze, 6GB Rama, jaca baterija, zvuk takodje. Kamera sa gcam ce takodje biti bolja, za ekran jedino ne znam.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

A7 je mid-range koji ne vredi vise od 200e, ako ga nadjes po toj ceni, uzimaj, samo ako ti je Amoled prioritet.

Po svemu ostalom je Redmi Note 5 za klasu iznad, kamo li Sirocco.

Kakav je zvuk kod poziva? Jel stereo?

A7 je mid-range koji ne vredi vise od 200e, ako ga nadjes po toj ceni, uzimaj, samo ako ti je Amoled prioritet.

Po svemu ostalom je Redmi Note 5 za klasu iznad, kamo li Sirocco.
Pa imam odavno a7,napisao sam..zadovoljan sam jako, ali volim da menjam, nema a7 ispod 280 eur nov

Na brzinu sam procitao, van kuce i na dnevnom suncu :D

Sto ne uzmes Nokia 7 Plus? On je klasa iznad A7, A7 je low-midrange, N7 Plus je high-midrange. Sirocco je flagship, ali ima svoje nedostatke..

Pa sta je J7 ili J5 onda ? ok..hvala na odg. Sad cu pogledati specifik. Nokie 7plus

J serija je low end, po ceni low-midrange(pa cak i high-midrange) drugih brendova :)

Poslednja izmena:
Pa da..slazem se..ja platio A7 pre 11 meseci po ceni tadasnjoj za Mi Note2 xiaomi..330 eur npr..sad 280 nov vidim..da ne reklamiramo, dopada mi se Nokia 7+, moze li na pp gde da kupim? Nov samo

Kakav je to stereo zvuk kod poziva?

Verovatno je mislio da li je dovoljno glasan. :)

Pa to nije stereo zvuk [emoji16]

Mislio sam da nisu nešto ubacili dve slušalice npr u taj gornji deo, pa se bolje čuje [emoji16]

Stereo valjda 2 zvucnika kao.sto.je nokia n95

Al to nisu dva zvucnika za slusalicu nego spoljni zvucnik :)

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

U pisanoj recenziji ovde na sajtu imaju primeri slika gde se vidi da je kamera vrlo solidna,doduse mozda ne svaka fotka,ali sasvim dobre slike sem dynamic range-a koji nije bas bas idealan.

Nazad
Vrh Dno