Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Pozdrav društvo, imam jedan specifičan problem, pa me zanima je l imao neko to i da li zna rešenje. Naime imam dve 4G kartice u telefonu, Globaltel i VIP. Globaltel je podešena kao kartica za internet a VIP za sve ostalo. Kada se pozove na Globaltel, sve normalno radi, a kada se pozove na Vip, isključi se internet, iako je Globaltel zadužen za internet. Čim se prekine poziv, internet se vrati. U čemu je problem? U pitanju je Mi A2 Lite telefon na Androidu 9. Hvala

Poslednja izmena:
Jesu li ovi na 3_22C dobili februar update ?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Zanimljivo vi ste uvek dobijali update jos ranije nego 3_39B..
Sta ovaj HMD radi nemam pojma. Na feb patch baterija mi jos gora. A telefon sam uzeo najvise zbog dobre baterije, koja je zaista bila odlična na Oreo. Svaki update sve vise mini bagova. Sitnice koje bi trebale normalno da rade zakazuju. I kad hoces sve to da popravis na svoju ruku (da rutujes telefon) e neće da može. [emoji16][emoji23]

Da li je neko imao takav probel mili mozda zna kako da ga resi (mislim na moju poruku odozgo). Nebitno sto nije 7 plus, Android One uredjaj je svejedno.

To je normalno.

Pozdrav društvo, imam jedan specifičan problem, pa me zanima je l imao neko to i da li zna rešenje. Naime imam dve 4G kartice u telefonu, Globaltel i VIP. Globaltel je podešena kao kartica za internet a VIP za sve ostalo. Kada se pozove na Globaltel, sve normalno radi, a kada se pozove na Vip, isključi se internet, iako je Globaltel zadužen za internet. Čim se prekine poziv, internet se vrati. U čemu je problem? U pitanju je Mi A2 Lite telefon na Androidu 9. Hvala

Pretpostavljam da baca jednu SIM karticu na stand by kada se rešavaju pozivi, tj mislim da hardwerski ima jednu antenu..

dual stand-by lepo piše u specifikacijama ;)

Poslednja izmena:
Стигао фебруарски код мене

A jel si ti na onom fabrickom 3.22C. Hoces reći da je stigao taj novi automatski, pošto je on bio fabrički kod mene?

Ja sam sada na 3.39 pa ću sačekati da vidim da li će doći automatski ovaj novi 3.39 posto kod mene nije ni jednom stigao sam. A ako ga mena trazim način da predjem na taj fabrički niz.

A jel si ti na onom fabrickom 3.22C. Hoces reći da je stigao taj novi automatski, pošto je on bio fabrički kod mene?

Ja sam sada na 3.39 pa ću sačekati da vidim da li će doći automatski ovaj novi 3.39 posto kod mene nije ni jednom stigao sam. A ako ga mena trazim način da predjem na taj fabrički niz.
Za taj kako ti zoveš fabrički niz moraš sačekati veći update to jest ceo size. Ili sačekati android Q beta.

Тако је, све сам до сам ОТА апдејт радио.

Opet mi se desio problem sa black screen-om, hard resetom sam to rešio. Ne znam ima li poente da ga odnesem do mts-a, da ga reklamiram, sad sve ostalo radi okej ne bih da mi utrape neki sa jos vecim problemima.

Opet mi se desio problem sa black screen-om, hard resetom sam to rešio. Ne znam ima li poente da ga odnesem do mts-a, da ga reklamiram, sad sve ostalo radi okej ne bih da mi utrape neki sa jos vecim problemima.
To je do Nokie i softvera. Ja svaki put kad deinstaliram neku aplikaciju telefon se zaledi to jest ekran. Pa ga moram resetovati. Reklamacija neće ništa pomoći. Ako uskoro ne upeglaju softver biću prinuđen da menjam mašinu. [emoji16]

To je do Nokie i softvera. Ja svaki put kad deinstaliram neku aplikaciju telefon se zaledi to jest ekran. Pa ga moram resetovati. Reklamacija neće ništa pomoći. Ako uskoro ne upeglaju softver biću prinuđen da menjam mašinu. [emoji16]

Ja bi ga menjao odmah za honor 8x ali ne mogu da uzmem neki novac ako ga prodam. Cekam da istekne ugovor i onda samo huawei.

Ja bi ga menjao odmah za honor 8x ali ne mogu da uzmem neki novac ako ga prodam. Cekam da istekne ugovor i onda samo huawei.

Ja telefone svoje ne prodajem. Bolje i da se oduži skupljanje para za novi nego prodati. Neko moje razmišljanje. [emoji16]

Ja telefone svoje ne prodajem. Bolje i da se oduži skupljanje para za novi nego prodati. Neko moje razmišljanje. [emoji16]

Pa ni ja ne planiram da ga prodajem jer mogu da uzmem oko 50% od onoga sto sam platio. Ovo cu dati klincu ili caletu kada uzmem drugi ako telefon bude ziv do tada.

Za Honor 8X??? Pa telefon je u svemu lošiji od 7 Plus a da ne pominjem usr*** EMUI. Imao sam nekoliko Huawei telefona, i midrange I upper midrange I EMUI je haos. Svakim ažuriranjem je sve sporiji i sporiji, seckanje, očajno držanje aplikacija u memoriji itd.

Za Honor 8X??? Pa telefon je u svemu lošiji od 7 Plus a da ne pominjem usr*** EMUI. Imao sam nekoliko Huawei telefona, i midrange I upper midrange I EMUI je haos. Svakim ažuriranjem je sve sporiji i sporiji, seckanje, očajno držanje aplikacija u memoriji itd.
Ne znam koji si imao ali 8x je odlican telefon mozda nisi imao prilike da ga koristis. Nokia 7 plus ima mnogo problema sa hardwerom jedino je kamera dobra. Ne znas koliko sam isfrustriran sto je ova glupa nokia 4x sporija od xiaomi note 4x koji ima snap 625.

Ma kakav hauwei i njihova lite i midrange serija pa u njima svima je isti hardver ne vidim svrhu njihove srednje klase.Prvo su gurali 4 godine kirin 659,a sad ce 4 godine da guraju kirin 710,ali najace je bilo kad je izasao p20 lite i kostao kod nas 50000din,a cipset kao u p9lite!Kakvi su oni prevaranti.I sad kao porede kirin 710 sa qcm660 kao tu su,a gpu adreno 512 bar 60 posto jaci naspram mali g51mp4

Koliko sam ih pre par godina gotivio sad ne mogu ocima da ih gledam samo nasminkaju srednju klasu,a cene nabiju kao da su flagship tel.Kakav crni hauwei.Njima tel.od 200 i 400e ima isti cipset o cemu vise da pricam....

Ma lepo se uzme s8 note 8 pada cena. A jači su od svih današnjih mid-range.

Upravo to jedu svaki hauwei midrange telefon.Nekada su 400-500e kostali flagship telefoni,a danas midrange-ri.

Ma dobar je softver, bar na 3_39B_SP03, a imam ga od septembra preko mts-a i nisam imao nikakvih problema, sem adaptacije baterije posle apdejta. Mozda je kod drugih u pitanju drugi firmver ili hardver, ne znam. Citam ovaj forum od samog pocetka i pridrzavam se saveta punjenja baterije bez maske i ne krivim kabl da ne bih ostetio usb konektor. Uvek hard reset posle apdejta, sve preko PC-a i adb.
Moj model je ta-1055 single sim

Meni je bild 00WW_3_39B. Postavio sam ga "ručno" i poslednji patch je od 1.novembra. Ništa novo od tada nisam dobio od pečeva, Bogu hvala. I sve radi. Čak i face unlock. Ne žalim se i ne interesuju me novi "security" patchevi. Imam drugi problem, a to je kamera. Slike su katastrofa, klipovi reprodukuju zvuk prepun šuma i odvratno su lošeg kvaliteta, a nije bilo tako loše u početku. Srećom pa je tu gcam da popravi utisak.

Razočaran sam u HDMGlobal, koji sebe besramno brenduje imenom Nokia. Do sada, po mom mišljenju, nije opravdao to ime. Uglavnom zbog petljavina sa softverom. Stiče se utisak da kako izbace neki model - momentalno odustaju od ozbiljne podrške za njega. Kod mene je i ekran traljavo odrađen i moraću pre nego što se odlučim da prodam telefon da idem u servis da ga zamene jer ima bele pruge na svetloj pozadini.

Meni je bild 00WW_3_39B. Postavio sam ga "ručno" i poslednji patch je od 1.novembra. Ništa novo od tada nisam dobio od pečeva, Bogu hvala. I sve radi. Čak i face unlock. Ne žalim se i ne interesuju me novi "security" patchevi. Imam drugi problem, a to je kamera. Slike su katastrofa, klipovi reprodukuju zvuk prepun šuma i odvratno su lošeg kvaliteta, a nije bilo tako loše u početku. Srećom pa je tu gcam da popravi utisak.

Razočaran sam u HDMGlobal, koji sebe besramno brenduje imenom Nokia. Do sada, po mom mišljenju, nije opravdao to ime. Uglavnom zbog petljavina sa softverom. Stiče se utisak da kako izbace neki model - momentalno odustaju od ozbiljne podrške za njega. Kod mene je i ekran traljavo odrađen i moraću pre nego što se odlučim da prodam telefon da idem u servis da ga zamene jer ima bele pruge na svetloj pozadini.

Koji ti je firmware za kameru i panel?
Hteo bih da uporedim sa ovim mojim.

Nazad
Vrh Dno