Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Jesam se ja istripovao ili mi je nestala strelica na gore na stock launcheru (a možda sam samo navikao na Novu). Mislim na onu strelicu iznad docka što ti govori da treba da swajpujes na gore da bi ušao u drawer. Je l je vi imate na stock launcheru?

Hmm, čudno. Ja tu strelicu nemam...

Poslednja izmena od urednika:
Uzeo sam fon pre 7 dana u mts u i radio je ok do pre tri dana od kad sam azurirao na pitu tj.9.Desava mi se da ujutru kad ustanem zapucaju mi tasteri za back,home taster i multitasking.Ostalo sve reaguje ali ta tri nikako sve dok ga ne resetujem i tako dva puta za tri dana.Zna li neko u cemu je problem.Hvala

Da napomenem da ga nisam vratio na fabricka podesavanja posle prelaska na 9-ku,ali mislim da to i ne bi mi pomoglo verovatno je neka softverska greska,ali me cudi sto je to samo kod mene problem.Da li ima neka fora sa razimom spavanja,ustede baterije....Mrzi me da ga nosam u mts tek sam ga uzeo.

Moraš da vratiš na fabrički ipak je to prelazak na novi android.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Cudno mi da treba da se vrati na fabricko jel idem tom logikom da 70% ljudi koji koristi telefon pojma nema da vrati na fabricko i da im je to komplikovano. Hvala u svakom slucaju kontaktirao sam njihovu podrsku pa su mi poslali neka podesavanja u aplikacijama videcu kako ce da sljaka,ako ne onda fabricko,ako ni to ne pomogne pravo u mts.

POMOĆ!!!!!
Odjednom mi ne radi zvuk za notifikaciju. Zvono i alarm rade normalno,ali zvuk za poruke i notifikacija za app ne. Isto video snimci na YT, Instagramu i FB nemaju zvuk.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Uradio,i fabrički

Rešio

Ja koristim klasičnu navigaciju i nemam tu strelicu. Tako da nije do toga.

Ja koristim klasičnu navigaciju i nemam tu strelicu. Tako da nije do toga.

Takođe, i kad prebacim na klasičnih 3 dugmeta, nema je. Ne znam, odjednom nestade. Čak sam pokušao i noviji Quickstep launcher da instaliram, naš je 9.020 nešto a postoji 9.040 nešto na apk mirroru ali neće da ga instalira...

Fino to izgleda. Brinu me samo ti uvećani gabariti....

Poslednja izmena od urednika:
Ma telefon treba da bude bez zaštite. Prelep je da bi ga prekrivali nekim tamo maskama.
Što kaže jedan mudrac. Ako mu je sudjeno da se razbije i ogrebe naci će način [emoji16]
Ja moj koristim bez ikakvih maski i stakla(folija) napred i gura dokle gura.

Ma telefon treba da bude bez zaštite. Prelep je da bi ga prekrivali nekim tamo maskama.
Što kaže jedan mudrac. Ako mu je sudjeno da se razbije i ogrebe naci će način [emoji16]
Ja moj koristim bez ikakvih maski i stakla(folija) napred i gura dokle gura.

E moj druže, slažem se u potpunosti sa tobom ali....deca+telefon bez zaštite=kataklizma [emoji38]

Da nisam imao onaj Nilkin frosted case ne bi bilo ni moje 7+ [emoji21] dva puta je imala blizak susret sa betonom i preživela! [emoji3]

Ja koristim onu masku sto dodje uz njega, ne vidim razlog da je mijenjam. Ne znam sto ne odgovara ljudima.

@гнд Koji je to glass vidim nemas halo efekta. Kontam uzeti sa onim crnim okvirom sa strane, kakav je iz iskustva zna li neko?

I da, opasno me iritira touch na telefonu. Kad telefon stoji na nekom slabo provodnom materijalu/izolatoru (npr kauc) brljavi touch, kada stoji na stolu ili metalu i sl. ok sve i u ruci naravno. Dakle kontakt sa zemljom je problemom, ne mogu da vjerujem pa ni prije 10 godina telefoni nisu patili od toga. Vidim da se dosta ljudi zali na netu jos. Zadovoljan sam sa ovim telefonom ali ne i prezadovoljan, kontam da su svi midrangeri manje/vise isto sr@@e. Losije iskuatvo posle flagshipa.

Poslednja izmena:
Ne volim nesto folije, ruzan je osjecaj. Narucio sam gadgetshieldz kazu da je najbolja trenutno, nek' se nadje. I vidim na drugim telefonima koji imaju zakrivljen ekran da se ona stakla sa crnim okvirom dobro uklapaju, nema halo efekta, kontam i to naruciti.

Drugari telefon se samo ugasio odjednom, tj. displej se ugasio, cujem notifikacije za sms i mejlove, zvoni telefon kad me neko zove, ali ne mogu ni da se javim ni nista....

Narodski receno, imam zvuk - nemam sliku

Neko bilo kakav savet ? Kako da backup-ujem telefon makar ?

Hvala vam svima

Drugari telefon se samo ugasio odjednom, tj. displej se ugasio, cujem notifikacije za sms i mejlove, zvoni telefon kad me neko zove, ali ne mogu ni da se javim ni nista....

Narodski receno, imam zvuk - nemam sliku

Neko bilo kakav savet ? Kako da backup-ujem telefon makar ?

Hvala vam svima

Desilo se meni, restart najobicniji vrati sliku, power i volume up dugme dok ne zavibrira

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uspelo, hvala Bogu ! Hvala @ninareflex :)

Evo backup-ujem sad sve za svaki slucaj....

Nazad
Vrh Dno