Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Kako da rešim bug da ne mogu da isključim Dark mode u aplikacijama tipa phone, messaging itd. Ta opcija mi je siva sada i piše Dark mode i device settings is on. A meni ood Display stojo Automatic, ono based on wallpaper. A čak i kad stavim Device theme Light i dalje isto.

Uspeo sam,hvala Coda.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Pa lepo,ne znam sta je sve poboljsano, ali cini mi se da je baterija jos bolja nego pre,mozda i kamera.

Ja jedino sto sam primetio za sada je da radi jos malo fluidnije, animacije su glatkije itd. E da, sada stoji i datum u gornjem levom uglu kada se spusti quick settings panel dok je Light tema aktivna :D dok npr. bug sa belom navigacionom trakom u skoro svim aplikacijama dok je dark mode ukljucen je prisutan i dalje :/

Poradili su na ispravci sitnih bagova, ponovo radi smart unlock (za sada), prelazi ekrana su bolji, animacije ne trzaju, radili su nešto i sa kamerom, stabilnost i gui, ali bez velikih rezultata u poboljšanju fotki, ali rekao bih da su bolje nego pre. Jedna temeljna čistka đubreta i za sada sam prilično zadovoljan.

Konačno, rekao bih. Onolika priča o AndroiduOne i onda čekanje i bagovi i svakojake gluposti. Ali dobro, nekako dočekasmo.

Nije modovano ništa Official je. Evo ti i drugi link https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603861728
Samo ubaci u internu memoriju ili sd i preko koda *#*#874#*#* odradi update.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Ja kada ovo radim, samo kratko izleti poruka file not found.
TA1046, 8.1.0 android September 1 security patch. Jel nešto krivo radim? Premjestio sam ga iz download foldera u internu memoriju i nista.
Jel moram nesto upaliti negdje?
Uzeo telefon ima 2 dana.

Ja kada ovo radim, samo kratko izleti poruka file not found.
TA1046, 8.1.0 android September 1 security patch. Jel nešto krivo radim? Premjestio sam ga iz download foldera u internu memoriju i nista.
Jel moram nesto upaliti negdje?
Uzeo telefon ima 2 dana.

Ovaj fajl je OTA moras imati Octobar pie da bi mogao ovaj novembar ota.

A kada ce izaci redovno azuriranje da se na telefonu nadje kada udjemo u podesavanja?Ili da nam se samo ponudi u obavestenjima?

A kada ce izaci redovno azuriranje da se na telefonu nadje kada udjemo u podesavanja?Ili da nam se samo ponudi u obavestenjima?
Trenutno rade na tome da omoguće pie za nokia 8
Pa su zatvorili ota servere.
Kad to srede puštaju ota i za nokia 7 plus

Ako imas oktobarski update slobodno mozes da skines onaj fajl sto je okacio Coda i preko koda *#*#874#*#* odradis apdejt.

Društvo, ima li načina da predjem sa oreo na pie sada zbog tih zatvorenih servera? Kad idem na ažuriranje sistema, piše da je sistem ažuriran, a ja sam trenutno na 8.1 iz avgusta.

Hvala.
Reci mi samo mogu li odmah na novembarsku verziju 9-ke ili moram redom da ažuriram?

i meni je doslo, ali 111,4MB samo Google security patch za Novembar. Od ovoga novembarskog od oko 450MB ni traga ni glasa

Isto i meni od 111,4 mb. Sada mi je onaj google search bar na pocetnom ekranu u crnoj boji, nema logo googla...nego samo crni okvir gde pise search (verovatno je crne boje zbog dark teme).

3_39B je poslednji update,400 i kusur mb.

Ima dve verzije 3.22F je samo security patch
3.39B je security patch + bagovi fix

"staviti na root telefona i ukucati *#*#874#*#*, možes li molim te malo pojasniti ovo? nisam to nikad radio pa se bojim da sta ne zeznem

Poslednja izmena:
@Machinery, vidi u about phone pa build number koja ti je verzija.
a
@senocbih,stavi fajl u internu memoriju ili na memorijsku, i onda sa pocetnog ekrana kucas onaj kod i update ce sam krenuti,nikakva filozofija.

Ceo zip fajl stavis na internu memoriju i u dajleru kao kada pozivas ukucas kod i... Zapalis cigaru skuvas kafu i uzivas... [emoji847]

Nazad
Vrh Dno