Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Ви без заштите, како се држи екран?

Super

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

I ja razmišljam da skinem ovo zaštitno staklo. Mnogo je lepsi telefon bez njega. :D

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Upravo skinuo zaštitno staklo. Preporodio sam se [emoji1787]

Neko je već dobio update.
Changelog je stari ali sudeći po veličini update nije samo security.
Neki korisnici govore da je sada jos fluidniji telefon.
1ea7b8d7bd2c11adbe21a8f3f090d094.jpg

Neko je već dobio update.
Changelog je stari ali sudeći po veličini update nije samo security.
Neki korisnici govore da je sada jos fluidniji telefon.
1ea7b8d7bd2c11adbe21a8f3f090d094.jpg

Valjda su ispravili bagove sa aplikacijama (contacts, messaging, you tube) gde kad se ukljuci dark mode, navigation bar bude beo a sama aplikacija crna. Lose je i ruzno. Dok kod phone aplikacije kad se ukljuci dark mode i navigation bar je crn, cudno...

Pozdrav svima :)

Novi sam ovde, i da se odmah pohvalim, i ja sam ponosni vlasnik Nokie 7 Plus DS.
E sad, interesuje sta da ocekujem, kada budem na njemu postavio sve stvari na svoje mesto? (tu mislim na postavljanje naloga, konekcija na wi-fi hot-spot, itd) Čisto da ne izsvajpujem neku glupost pa posle da se češkam tamo di me ne svrbi. Unapred bih se zahvalio za savete od svakoga. I nadam se da Nokia još uvek rula ;)

Kad su pustili ovaj apdejt? Kod mene jos uvek nista?

Google app mi trosi bateriju (na prvom mjestu). Ne mogu da skontam sta je, iskljucio Google Asistenta, medjutim isto. BBS ne pokazuje nesto sumnjivo, ali je awake veliki.

Obrisi kes iz app i resrartuj fon,treba da pomogne.

Pozdrav drustvo.
Izgleda da ce srediti adaptive brightness, pise ali opet videcemo. Ja sam disable-ovao google aplikaciju i onako ne koristim google assistant a sve sto trazim trazim iz chroma.

I ja sam disable-ovao Google app to je jedino rjesenje. Negdje sam citao od negdje zadnjeg updatea da je krenuo battery drain, i meni se cini da je tako.

Od nedavno nečujem ni jednu notifikaciju, samo vibracije rade. Da li ima još neko ovakav problem ili sam nešto uključio bzv?

Nije loše [emoji1]
c6884794890c3d5128fd950099606087.jpg

Koju Arnovinu kameru koristite na Piti trenutno a da radi ok? Ja sam danas probao ovu poslednju verziju od 27.11 i nakon slikanja, ili izadje sam od sebe iz aplikacije kamere ili izbaci prozor da je kamera kreshovala i naravno ne sacuva sliku. Zatim sam je obrisao i probao verziju od 20/21.11. ista prica, pa verziju od 7.11. opet isto, u cemu je problem sad?
Koja vama radi?

Poslednja izmena:
Pozdrav svima :)
I ja sam postao ponosni vlasnik Nokie 7+, pa me interesuje neka dobra tastatura. Poludeo sam sa ovim Gboardom.
Hvala svima unapred za bilo koji tip/savet

Odličan je, jos fluidniji i bolja baterija. Mora da se update manualno zato sto je OTA server ugasen dok srede pie za nokia 8.
03687785146374140ca8ae0f078f7c84.jpg

Imas Toylanovu od 3-eg novembra za N7P i ja je koristim. Postoiji tema na XDA za N7P tamo pisu iskustva svoja.
Koju Arnovinu kameru koristite na Piti trenutno a da radi ok? Ja sam danas probao ovu poslednju verziju od 27.11 i nakon slikanja, ili izadje sam od sebe iz aplikacije kamere ili izbaci prozor da je kamera kreshovala i naravno ne sacuva sliku. Zatim sam je obrisao i probao verziju od 20/21.11. ista prica, pa verziju od 7.11. opet isto, u cemu je problem sad?
Koja vama radi?

Odličan je, jos fluidniji i bolja baterija. Mora da se update manualno zato sto je OTA server ugasen dok srede pie za nokia 8.
03687785146374140ca8ae0f078f7c84.jpg

Jesu sredili bag sa belom navigacionom trakom iako je dark mod ukljucen? Cini mi se da se to desava u aplikaciji za poruke, You Tube i kontakti dok kod Phone aplikacije, traka je crna kao i cela aplikacija.

Jesu sredili bag sa belom navigacionom trakom iako je dark mod ukljucen? Cini mi se da se to desava u aplikaciji za poruke, You Tube i kontakti dok kod Phone aplikacije, traka je crna kao i cela aplikacija.
Nisu sredili

Nazad
Vrh Dno