Ni meni ne radi dt2w,sad sam bas probao. Ostali?
Kad se udje u multitasking na vrhu aplikacije ima ikona, zadrzi se na nju par sekundi i onda se pojavi padajuci meni za split screen.Kako na piti podeliti ekran za dve aplikacije u isto vreme a da se koristi nova gestura za kretanje kroz meni?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
18 000 din...Mora ceo da se menja. Takav je deo. Rade i neki servisi samo staklo, ali to staklo je obično, nije gorila, tako da svaki sledeći pad će iziskivati novo staklo + će da se masti kao ludo. Da ne pričam da može da fali šraf neki, ili da žvaće ekran sa frame-om.
Vidi u ProMobi nazovi ih, pa pitaj za cenu.
Koristiš li ga i sad bez maske i stakla ? [emoji16]Meni je moj ispao 5/6 puta i to je uvek bio bez zastite i nema nigde ni tackicu.Ne bi da ureknem,ali verovatno ima serija koja je bolje uradjena nego druga.
Nikakav problem nisam imao sa 7 plus do sad.
Koje staklo je u pitanju i kako nalijeze?[emoji41]Tri puta padao. Sreća imam zaštitno. I na sva tri mesta je staklo puklo. Sve po ivicama. Odmah naručio drugo
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
A imas li neke ogrebotine na zadnjoj strani telefona? Posto mi izgleda da je lako podložan ogrejotinama? [emoji1] (obećavam, nema više pitanja) [emoji23]Koristim [emoji6]
Sent from my TA-1012 using Tapatalk
Na aliju naručio. Od ivice do ivice. Sa desne strane nije se lepo zalepila. U početku malo smetalo,posle se navikao.Koje staklo je u pitanju i kako nalijeze?[emoji41]
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari