Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Ni meni ne radi dt2w,sad sam bas probao. Ostali?

Radi bez problema

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Radi wake up bez problema.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Proradilo i kod mene posle restarta.

Kako na piti podeliti ekran za dve aplikacije u isto vreme a da se koristi nova gestura za kretanje kroz meni?

Kako na piti podeliti ekran za dve aplikacije u isto vreme a da se koristi nova gestura za kretanje kroz meni?

Kad se udje u multitasking na vrhu aplikacije ima ikona, zadrzi se na nju par sekundi i onda se pojavi padajuci meni za split screen.
4503217642eb5d95f9eecb109d65ef00.jpg

Hvala puno [emoji4][emoji847] @Ninareflex

Drugaru ispao telefon.. Staklo puklo, touch radi i sliku prikazuje normalno.. Sta će morati da se menja(samo staklo, touch ili ceo lcd)? i kako se kreću cene rez. delova?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Mora ceo da se menja. Takav je deo. Rade i neki servisi samo staklo, ali to staklo je obično, nije gorila, tako da svaki sledeći pad će iziskivati novo staklo + će da se masti kao ludo. Da ne pričam da može da fali šraf neki, ili da žvaće ekran sa frame-om.

Vidi u ProMobi nazovi ih, pa pitaj za cenu.

A moze i ovako da drzi
9d41fff4eba9087c5df72df0eb48f355.jpg

Mora ceo da se menja. Takav je deo. Rade i neki servisi samo staklo, ali to staklo je obično, nije gorila, tako da svaki sledeći pad će iziskivati novo staklo + će da se masti kao ludo. Da ne pričam da može da fali šraf neki, ili da žvaće ekran sa frame-om.

Vidi u ProMobi nazovi ih, pa pitaj za cenu.
18 000 din...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Eto i ostaje ti garancija. Možda promene i bateriju. Tako na Samsungu nekad promene.

Tri puta padao. Sreća imam zaštitno. I na sva tri mesta je staklo puklo. Sve po ivicama. Odmah naručio drugo

Meni je moj ispao 5/6 puta i to je uvek bio bez zastite i nema nigde ni tackicu.Ne bi da ureknem,ali verovatno ima serija koja je bolje uradjena nego druga.
Nikakav problem nisam imao sa 7 plus do sad.

Meni je moj ispao 5/6 puta i to je uvek bio bez zastite i nema nigde ni tackicu.Ne bi da ureknem,ali verovatno ima serija koja je bolje uradjena nego druga.
Nikakav problem nisam imao sa 7 plus do sad.
Koristiš li ga i sad bez maske i stakla ? [emoji16]

Koristim [emoji6]

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Tri puta padao. Sreća imam zaštitno. I na sva tri mesta je staklo puklo. Sve po ivicama. Odmah naručio drugo

Koje staklo je u pitanju i kako nalijeze?[emoji41]

Koristim [emoji6]

Sent from my TA-1012 using Tapatalk
A imas li neke ogrebotine na zadnjoj strani telefona? Posto mi izgleda da je lako podložan ogrejotinama? [emoji1] (obećavam, nema više pitanja) [emoji23]

Ispravka,nisam imao zastitu na ekranu,a providni silikon sam imao. ;)

Koje staklo je u pitanju i kako nalijeze?[emoji41]

Na aliju naručio. Od ivice do ivice. Sa desne strane nije se lepo zalepila. U početku malo smetalo,posle se navikao.
bd6cdec54fd2834f9572e13a0b2b3f3d.jpg
e6766547328ac78333613d44c0193acf.jpg
ab5480e53fc01e01903e5de896c9fb3a.jpg

7 Plus ima gorilla glass 3 i ono se od svih gg pokazalo najbolje do sad.GG5 nije tako dobro kao GG3.

Konacno su mi odobrili zamenu za novi telefon. Ovi baroni iz Promobija iako sam ja trazio zamenu urdjaj jer je urdjaj bio star mesec dana su bez moje dozvole ili znanja porucili nov ekran da mi samo ekran zamene. Onda sam to morao da odbijem i da oni opet traze dozvolu za zamenu uredjaja. *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stine...

Jel preporucujete ovaj telefon? Posto se bas razmisljam da ga uzmem...

Znam da je vec pitano brdo puta do sada, ali koju Google cameru tj. koju verziju koristite trenutno i koja je najstabilnija i daje najbolje rezultate?

Како вама ради do not disturb опција? Пита је то баш зезнула, пар апликација, алиекспрес нотификације нпр, се чују и преко днд-а. Све док не искључим и медија тонове, што ми није опција. Чак и позиви зезају, једном је мутирано, јавим се, већ следећи пут се чује звук, а ништа није дирано у међувремену.

Vrh Dno