Ima li neka verzija pixel 3 kamere koja radi dobro?
Ova zadnja arnovina FC-uje kad se slika.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Prvo prebaci na drugi mod slikaj pa se posle vrati na običan mod i ima. Da radi barem je kod mene tako
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Hvala na detaljnom odgovoru. Moraću se pozabaviti aplikacijama, da uklonim nepotrebno i postavim neke lite varijante. Ili druge alternative. [emoji16]Nemam fb messenger, imam samo fb aplikaciju, whatsapp 08-24, neke igrice za ubijanje vremena kad koristim gradski prevoz tipa slagalice/osmosmerke/sudoku, aplikacija za vesti, Insta nemam, a primetio sam da brda ljudi jede bateriju....2 mail naloga na sync-u redovnom, youtube uglavnom pred spavanje 1-2h...to je neki moj daily routine uz ukupno oko 1h poziva recimo....
Trenutno sam na 32% , 6h 7m SOT, pre 32h punjen do 100% i verovatno da ce na punjac tek sutra ujutru jer sam jos na poslu...mozda veceras, ali cenim da ce biti sutra ujutru....
Za novembar?Stigao mi danas security patch za ovaj mesec.Nakon instalacije primetio sam da je jaca sistemska vibracija.
Kako kad je tek oktobar update stigao? [emoji16]Da,da.
Evo ovde mozes da vidis koja je verzija swPa kontam da je za novembar,jer je novembar od danas.Doduse mozda je bio i za oktobar,al sad sam instalirao i ne mogu da vidim.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ne traje dugo, probao ja u pocetku, mora na svakih par dana da se zezas i na kraju digao ruke.baš me nervirao onaj rub zaštinog stakla,pa sam malo tražio neka bolja stakla i u stvari izgleda da svako zine po rubu.
Onda sam našao nekog lika što je namazo rub sa maslinovim uljem [emoji23]
stvar funkcionira fantastično.Koliko traje još neznam.
proguglajte "how to remove halo efect"
Imas u gboard podesavanju, ako nisi već probao. Mada meni i kad smanjim na najmanje moguće nekako vibracija je jaka. Pa je skroz isključim.Ja nemam tih problema, osim sto sam primetio od zadnjeg security pactha da je vibracija dosta jaka kad se kuca(valjda moze da se smanji).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari