Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Ima li neka verzija pixel 3 kamere koja radi dobro?

Ova zadnja arnovina FC-uje kad se slika.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Prvo prebaci na drugi mod slikaj pa se posle vrati na običan mod i ima. Da radi barem je kod mene tako
Ima li neka verzija pixel 3 kamere koja radi dobro?

Ova zadnja arnovina FC-uje kad se slika.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Nekad radi tako, nekad ne. Jos je nestabilno.
Prvo prebaci na drugi mod slikaj pa se posle vrati na običan mod i ima. Da radi barem je kod mene tako

Ај после неког времена на пити.

Батерија је лошија нема шта, одрадио сам ресет још на почетку, али губи се сат до два СОТ-а. Није ми толико битно, да ли на крају дана био са 25 или 40 посто, потпуно свеједно.

Одушевљен сам неким транзицијама и даље, коначно да андроид не изгледа као да је процесор стар 3 године, а софтвер још дупло од тога. Навикавам се полако на овај материал дизајн, и он престаје да смета.

Meni baterija na devetci ista kao na 8.1,odlicno drzi bas.

Ni ja nisam zadovoljan kako baterija drži. Čini mi se da je za 20-25% slabija nego 8.1. Svim ostalim sam zadovoljan, telefon bukvalno leti u svim segmentima rada, što me je baš iznenadilo, prijatno, naravno. Tako da zbog toga mogu i da "progutam" relativno slabiju bateriju.

Apsolutno se slazem za to da telefon leti i to je mene bas prijatno iznenadilo takodje...

Sto se tice baterije , imam isto misljenje kao blue , mislim da drzi isto , mozda u nekim situacijama mrvu manje ako ga bas natrpam aplikacijama ili nesto

Evo nekih rezultata....

Screenshot_20181030-205119.png - Screenshot_20181024-115611.png - Screenshot_20181024-141137.png

Poslednja izmena:
Čkalja ne koristiš aplikacije tipa fb messenger insta itd? I koristiš li uglavnom malo aplikacija na telefonu? Jer skor je neverovatan [emoji16]

Nemam fb messenger, imam samo fb aplikaciju, whatsapp 08-24, neke igrice za ubijanje vremena kad koristim gradski prevoz tipa slagalice/osmosmerke/sudoku, aplikacija za vesti, Insta nemam, a primetio sam da brda ljudi jede bateriju....2 mail naloga na sync-u redovnom, youtube uglavnom pred spavanje 1-2h...to je neki moj daily routine uz ukupno oko 1h poziva recimo....

Trenutno sam na 32% , 6h 7m SOT, pre 32h punjen do 100% i verovatno da ce na punjac tek sutra ujutru jer sam jos na poslu...mozda veceras, ali cenim da ce biti sutra ujutru....

Poslednja izmena:
Nemam fb messenger, imam samo fb aplikaciju, whatsapp 08-24, neke igrice za ubijanje vremena kad koristim gradski prevoz tipa slagalice/osmosmerke/sudoku, aplikacija za vesti, Insta nemam, a primetio sam da brda ljudi jede bateriju....2 mail naloga na sync-u redovnom, youtube uglavnom pred spavanje 1-2h...to je neki moj daily routine uz ukupno oko 1h poziva recimo....

Trenutno sam na 32% , 6h 7m SOT, pre 32h punjen do 100% i verovatno da ce na punjac tek sutra ujutru jer sam jos na poslu...mozda veceras, ali cenim da ce biti sutra ujutru....
Hvala na detaljnom odgovoru. Moraću se pozabaviti aplikacijama, da uklonim nepotrebno i postavim neke lite varijante. Ili druge alternative. [emoji16]

Probaj, ne znam sta drugo da ti kazem, baterija i ovo sve je najveca stvar koja me drzi sa ovim telefonom, inace bi odavno vec bio bivsi....

Stigao mi danas security patch za ovaj mesec.Nakon instalacije primetio sam da je jaca sistemska vibracija.

Pa kontam da je za novembar,jer je novembar od danas.Doduse mozda je bio i za oktobar,al sad sam instalirao i ne mogu da vidim. ;)

Verovatno je onaj 10-2018 , meni jos nije stiglo , a Coda okacio jos pre par dana...

Pa kontam da je za novembar,jer je novembar od danas.Doduse mozda je bio i za oktobar,al sad sam instalirao i ne mogu da vidim. ;)

Evo ovde mozes da vidis koja je verzija sw
5b6e8522c4ac4969af8fbc375ad64231.jpg

E da,zaboravih da pogledam tu.Jeste,patch je ipak za oktobar.

baš me nervirao onaj rub zaštinog stakla,pa sam malo tražio neka bolja stakla i u stvari izgleda da svako zine po rubu.
Onda sam našao nekog lika što je namazo rub sa maslinovim uljem :laugh:
stvar funkcionira fantastično.Koliko traje još neznam.
proguglajte "how to remove halo efect"

baš me nervirao onaj rub zaštinog stakla,pa sam malo tražio neka bolja stakla i u stvari izgleda da svako zine po rubu.
Onda sam našao nekog lika što je namazo rub sa maslinovim uljem [emoji23]
stvar funkcionira fantastično.Koliko traje još neznam.
proguglajte "how to remove halo efect"
Ne traje dugo, probao ja u pocetku, mora na svakih par dana da se zezas i na kraju digao ruke.

Evo i ja da se javim ovde, prešao sa Nexus 5x na Nokiu 7 Plus.

Fin napredak, izuzez za aplikaciju za kameru, to odmah skinuo one sa Pixel-a, Nokia mora mnogo da poradi da bi stigla Google. Ostalo deluje OK :)

Cestitam,nadam se da ces biti zadovoljan.Ja ga koristim skoro 4 meseca i nisam mu nasao neku manu.

Imate neku preporuku za najbolji gcam(arnova). Mrzi me da svaki put skidam novu, update-ovanu, hteo bih na jednoj da se zadrzim.

Ima li neko problema sa tastaturom i kucanjem od nadogradnje stalno mi gresi slovo i ponekad ga preakoci i u Viberu i u Messengeru i u porukama dok sam ovo kucao pet sest puta sam brisao i popravljao ne znam sta je u pitanju ali me izludjuje bas

Ja nemam tih problema, osim sto sam primetio od zadnjeg security pactha da je vibracija dosta jaka kad se kuca(valjda moze da se smanji).

Vibracija je generalno jaka da ne kažem agresivna. Tipa moja sestra ima nokiu 3 i vibracija je dosta lepša odmerena. Dok na Nokia 7+ kao da palim motokultivator [emoji23]

Ja nemam tih problema, osim sto sam primetio od zadnjeg security pactha da je vibracija dosta jaka kad se kuca(valjda moze da se smanji).
Imas u gboard podesavanju, ako nisi već probao. Mada meni i kad smanjim na najmanje moguće nekako vibracija je jaka. Pa je skroz isključim.
6d828c98078713d2c4fafdad4effefbe.jpg

Znam ,nasao sam i smanjio ,sad je ok.

Jel sad sa Pie-om nema double tap to wake up ili meni telefon ne reaguje? Nije radjen factory reset nakon update-a na Pie....

Nazad
Vrh Dno