Jel neko probao besplatan program Nokia Content Copier. Kupim ja 6670, a jos nisam prodao 6600, i sad imenik, poruke i sve mi je naravno na 6600. Covek koji mi je prodao SanDisk RS MMC od 128 MB (tj. samo zamenio za moj obican MMC A-Data), na kartici imao bukvalno tonu aplikacija i igara i tema (odakle je skidao, svaka mu cast) i u pocetku ih nisam gledao. Onda, hteo sam da iz C:/System/Data iskopiram Calendar.db, Contacts.cdb i ostale fajlove i prebacim ih na isto mesto kod 6670, ali to se radi tako sto prvo Data preimenujes na Data1 pa onda mozes da overwrite-ujes. Medjutim, 7610, 6670 i ovi sa Symbian 7.0 sa FeaturePack-om 2.0, ne dozvoljavaju da preimenujem Data (kod 6600 sam to ladno mogao), tako da nisam rucno mogao da mu ubacim kontakte, bookmarkove, kalendar, notepad i sl. i popizdeo sam. Rekoh - sad moram da se akam sa BT-om, Nokia Suite-om a to mi nikad nije radilo kako valja. I vidim ja na kartici program Nokia Content Copier, besplatan mali .sis program, koji sam pokrenuo odmah i instalirao na 6670. Kaze on - NCC je program za prebacivanje adresara, kalendara, softvera bla bla sa jednog symbian telefona na drugi... I ja kao - ajde, da vidim. "Ukljucite bt na telefonu sa koga hocete da kopirate". Ukljucim ... On sam prekopira sebe na 6600, instalira se tamo, upari sa 6670 (bez da pita za passcode!) i na 6670 me pita da oznacim sta sve hocu da prebacim. I ja stikliram sve! Znaci i kontakte i adresar i sve... ali i softver sa kartice! Haos. Potrajalo je 2 minuta (ne duze) i nakon toga, bukvalno i teme i sav softver sa 6600 mi je bio na 6670, kao da sam ghostovao sistem na njega... Odusevio sam se. Ko ga je napravio, svaka mu se dala! 😀 Znaci Nokia Content Copier i uzivajte! Uvek ce biti kod mene na kartici, ko zna kad cu naleteti na jos bolji fon 😉