Šta je novo?

Nokia 6630 TIM

e gde mogu da skinem tim-ove menije i da stavim flashovan software i kolika je moguycnost da na taj nacin nesto zeznem telefon? posto sumnjam da bih sam to radio (da ne za*ebem nesto)
i jos nesto,jel tel. drzite u futroli,ja imam neku futrolu koju sam uzeo u Royalu ali ne pokriva coskove telefona ali je dosta cvrsta.
I jos jedna stvar,meni FIFA 2005 malo secka (trzne) po nekad,da li je tako i vama?

Poslednja izmena:
A sta nema?Sve ono sto moze u Symbian telefone.Mada Nokia *****ava svaki model ima svoju *******ciju tako da ono sto radi recimo na 6600 ne radi na 6630 i obrnuto.Samo vezbaj.Imas gomilu Symbian foruma sa programima pa testiraj.Vec su se ljudi potudili da napisu koje su compatible aplikacije za 6630.
Recimo Splinter Cell za N-gage radi na 6630.Spiderman 2 ne i Tombraider,Fifu nisam instalirao a imam ngage 2004 fifu,ajde sad cu da probam pa ti javljam.
Za flesovanje i skidanje nazalost moras da imas odgovarujucu opremu mada je mnogo lakse i prostije nego ostale Nokie.

6630 je prva Nokia koja se flesuje preko USB kabla i pop porta. :)
JA necu da je drzim u futroli seljacki mi je to nikada nisam radio ali necu da skidam onu zastitu preko displeja.Uvek izgrebem plastiku.

Poslednja izmena:
Radi Ngage fifa 2004 i Ngage Rayman.Pa i nije tako lose :)

MA imam ja ljudi gomile programa ( 6-7 stotina mb-a) ali me uvek interesuju nove verzije i neki novi programi. Aj dajte neke sajtove ;)

Reci mi samo jel treba da trazim neki zahtev od admina ili shta?

Registruj se ko ovde i odgovori ljudima 20 puta na njihove glupe probleme :)

Kako me mrzi da postujem bash mnogo imam tek par postova pa me interesuje kakvu cu opciju dobiti sa tih 20 postova? Kakav ce dl da mi odobre? Neki ftp?

Ako te mrzi,idi na neki EFnet server pa na #mediaplace
tamo imas sve za symbian.

jel neko zna gde u italiji moze da se kupi povoljno, i koliko je to povoljno N6630?

bilo bi dobro neko ko je mozda uzimao pa ii ima adresu radnje.....

Jel neko probao besplatan program Nokia Content Copier. Kupim ja 6670, a jos nisam prodao 6600, i sad imenik, poruke i sve mi je naravno na 6600. Covek koji mi je prodao SanDisk RS MMC od 128 MB (tj. samo zamenio za moj obican MMC A-Data), na kartici imao bukvalno tonu aplikacija i igara i tema (odakle je skidao, svaka mu cast) i u pocetku ih nisam gledao. Onda, hteo sam da iz C:/System/Data iskopiram Calendar.db, Contacts.cdb i ostale fajlove i prebacim ih na isto mesto kod 6670, ali to se radi tako sto prvo Data preimenujes na Data1 pa onda mozes da overwrite-ujes. Medjutim, 7610, 6670 i ovi sa Symbian 7.0 sa FeaturePack-om 2.0, ne dozvoljavaju da preimenujem Data (kod 6600 sam to ladno mogao), tako da nisam rucno mogao da mu ubacim kontakte, bookmarkove, kalendar, notepad i sl. i popizdeo sam. Rekoh - sad moram da se akam sa BT-om, Nokia Suite-om a to mi nikad nije radilo kako valja. I vidim ja na kartici program Nokia Content Copier, besplatan mali .sis program, koji sam pokrenuo odmah i instalirao na 6670. Kaze on - NCC je program za prebacivanje adresara, kalendara, softvera bla bla sa jednog symbian telefona na drugi... I ja kao - ajde, da vidim. "Ukljucite bt na telefonu sa koga hocete da kopirate". Ukljucim ... On sam prekopira sebe na 6600, instalira se tamo, upari sa 6670 (bez da pita za passcode!) i na 6670 me pita da oznacim sta sve hocu da prebacim. I ja stikliram sve! Znaci i kontakte i adresar i sve... ali i softver sa kartice! Haos. Potrajalo je 2 minuta (ne duze) i nakon toga, bukvalno i teme i sav softver sa 6600 mi je bio na 6670, kao da sam ghostovao sistem na njega... Odusevio sam se. Ko ga je napravio, svaka mu se dala! :D Znaci Nokia Content Copier i uzivajte! Uvek ce biti kod mene na kartici, ko zna kad cu naleteti na jos bolji fon ;)

nokia 6630 bug (tim)

Imam jedan problem. Nedavno sam uzeo tu nokiu s TIM mreze. Sve je ok samo ima jedan bug. Kada me neko nazove i ja se ne javim, bude normalno missed call. POslije kada gledam spotove, mp3 slusam. Loudspeaker se uopste ne aktivira vec se skroz tiho cuje spot, mp3, ringtone. Do programa nije jer sam sve bio deinstalirao i vidio da je tako u real playeru i u smart movie i svugdje. Medjutim kada se javim na telefon i normalno prekinem. Loudspeaker se sam aktivira kada slusam ringtones ili spotove i sve se SUPER cuje. U cemu je problem??? Inace imam firmware v. 2.39.15 11-11-04, RM-1. Da li je
to do Firmware-a ili sta? Moj email je [email protected] pa ko moze da mi javi ili ovdje ili na email.

Hvala puno

Nazad
Vrh Dno