Jel neko probao besplatan program Nokia Content Copier. Kupim ja 6670, a jos nisam prodao 6600, i sad imenik, poruke i sve mi je naravno na 6600. Covek koji mi je prodao SanDisk RS MMC od 128 MB (tj. samo zamenio za moj obican MMC A-Data), na kartici imao bukvalno tonu aplikacija i igara i tema (odakle je skidao, svaka mu cast) i u pocetku ih nisam gledao. Onda, hteo sam da iz C:/System/Data iskopiram Calendar.db, Contacts.cdb i ostale fajlove i prebacim ih na isto mesto kod 6670, ali to se radi tako sto prvo Data preimenujes na Data1 pa onda mozes da overwrite-ujes. Medjutim, 7610, 6670 i ovi sa Symbian 7.0 sa FeaturePack-om 2.0, ne dozvoljavaju da preimenujem Data (kod 6600 sam to ladno mogao), tako da nisam rucno mogao da mu ubacim kontakte, bookmarkove, kalendar, notepad i sl. i popizdeo sam. Rekoh - sad moram da se akam sa BT-om, Nokia Suite-om a to mi nikad nije radilo kako valja. I vidim ja na kartici program
Nokia Content Copier, besplatan mali .sis program, koji sam pokrenuo odmah i instalirao na 6670. Kaze on - NCC je program za prebacivanje adresara, kalendara, softvera bla bla sa jednog symbian telefona na drugi... I ja kao - ajde, da vidim. "Ukljucite bt na telefonu sa koga hocete da kopirate". Ukljucim ... On sam prekopira sebe na 6600, instalira se tamo, upari sa 6670 (bez da pita za passcode!) i na 6670 me pita da oznacim sta sve hocu da prebacim. I ja stikliram sve! Znaci i kontakte i adresar i sve... ali i softver sa kartice! Haos. Potrajalo je 2 minuta (ne duze) i nakon toga, bukvalno i teme i sav softver sa 6600 mi je bio na 6670, kao da sam ghostovao sistem na njega... Odusevio sam se. Ko ga je napravio, svaka mu se dala!

Znaci Nokia Content Copier i uzivajte! Uvek ce biti kod mene na kartici, ko zna kad cu naleteti na jos bolji fon