Šta je novo?

Nokia 6600

miomirje

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
319
Svidjami se ovaj telefon dali vredi da se kupi i dali uposte ima nov.

2qx3i4h.jpg

Odlican telefon, imao sam ga pre nekoliko godina. Kad se setim da sam ga polovnog platio tada 250e...hehe, a danas se nalazi za 40e...Posle godinu ipo koriscenja, pao mi je sa komode direktno na ledja i crkao mu je bluetooth cip, i onda mu je nevesti majstor lemilicom upropastio podnozje i posle i kada sam uspeo na nadjem taj cip za zamenu, nije imalo na sta da se stavi :S:. Prodao sam ga nakon toga bez tog cipa i uzeo nakon toga njegovog naslednika 6630, koji je zaista dosta napredniji od 6600. Jos ga koristim, eto ima vec 3 ipo godine kako vucem 6630 😀

Ako gledas na mobilnom svetu ili nesto, verovatno je greska ili imaju neki zaostali, ili prodaju polovni kao nov...

Ako je polovan nemam nameru da ga kupim,onda cu neki drugi da nije na preklop i da ima dobar zvuk na mp3 i naravno mem.karticu. ali ne vise od 100e.

Sta mislite o modelu Samsung SGH-E590.

Poslednja izmena:
te "prodavnice" i aktuelne modele prodaju kao nove a zapravo im samo metnu novu masku..

Odlican telefon, imao sam ga pre nekoliko godina. Kad se setim da sam ga polovnog platio tada 250e...hehe, a danas se nalazi za 40e...Posle godinu ipo koriscenja, pao mi je sa komode direktno na ledja i crkao mu je bluetooth cip, i onda mu je nevesti majstor lemilicom upropastio podnozje i posle i kada sam uspeo na nadjem taj cip za zamenu, nije imalo na sta da se stavi :S:. Prodao sam ga nakon toga bez tog cipa i uzeo nakon toga njegovog naslednika 6630, koji je zaista dosta napredniji od 6600. Jos ga koristim, eto ima vec 3 ipo godine kako vucem 6630 😀

cale i danas ima 6600 a ja sam imao 6630 3.5 godine (i josh ga imam ali ga skoro ne koristim) i stvarno je mnogo napredniji telefon. mogu da shvatim da neko kupuje sad 6600 samo zbog izgleda. E50 se nalazi za ispod 100e, E51 ima uz paket za 9000 dinara a na oglasima za oko 100ak.. itd

Kod polovnog obratiti paznju na tastaturu, to mu je najslabija tacka.

... i na dugme za paljenje/gašenje. Dva ortaka su odložila svoje voljene Nokije zbog tog problema. 😉

Što se tiče 6630 (kruškice tzv. 🙂), i on je ok, ali su mu mnogo sprčkani tasteri. Doduše, nema problem sa dugmetom za gašenje s obzirom da je ono sačinjeno od jake plastike, ako se dobro sećam.

tastatura na 6630 je odlichna ! tasteri nikako nisu sprchkani i moze se mnogo brzo kucati.
dugme za gashenje je sa strane i kvalitetno je odradjeno. pritiska se bez problema i odaje utisak da se nikad nece pokvariti jer ima fin 'klik' skoro kao dugmici na keypadu

Nazad
Vrh Dno