Potpuno ista stvar i kod mene, baš sam danas pop**deo... E sad, ja sam krivio sebe jer nisam pročitao uputustvo... Navikao sam na olovkicu kod starog symbiana i stvarno mi nije jasno zašto su to menjali. Znam da se sada olovkica menja sa * i # u kombinaciji, ali nikako da nađem vremena da tačno vidim kako se to radi.
Uglavnom, idem i ja da se pridružim akciji na nokia sajtu... :type:![]()
pa ja sam ovde bio objasnjavao:zgran:
Jok druže, ovo ne radi tako kako ti kažeš, a ne sumnjam da bi trebalo.
Ipak mi se čini da je u pitanju bug na v4.22 firmware na nokia 6110 navigator.
Taster * uopšte ne reaguje, koliko ja vidim...
you are wrong, that is not really a new bug (was also with 3.58. it is caused by garmin mobile xt that you have installed. same bug also occurs on n82, but not on n95.
two solutions: uninstall garmin mobile xt, or always shut down TsrAutstart.exe with taskmanager-programms when you switched on yor phone, or after you started garmin mobile xt, as it gets reloaded then. i am not sure, whether garmin or nokia has to fix it, but is rather a garmin bug.
GUNÐ!
Izem ih telefone. Ko da mi nisu dosta muke sa windowsom sada mi još treba da razmišljam o procesima i task menadžeru u telefonu :smash: :wall:
Će se vratim ja na onaj 3310 ako ga iskopam negde u fijoci....
A jel još neko primetio da kada se kucaju poruke sa uključenim srpskim T9 reduced support character encodingom, upotreba slova č automatski izaziva da se poruka prebaci u unicode (tj. u full support) i normalno, da smanji broj karaktera koji je moguće poslati u jednoj poruci?
Druga slova se broje kao 1 ako je aktiviran reduced support, al Č ga razbije po svim šavovima...Meni je ovo ipak bag vredan prijavljivanja na nokia sajtu...
Izašao je Garmin 4.10.80. Možda je u njemu rešen ovaj bag sa * i #. Javljam kad probam...
roadracer par pitanja:
Da li te svaki put kad startujes garmin pita da li zelis da dozvolis onlajn pristup (iako sam podesio u opcijama da je uvek disable uvek isto pitanje pri pokretanju)?
Da li ti desno dugme dobija funkciju Bagel/Donut (mogao bih se zakleti da je ranije pisalo back ili sl)?
I da li kad pritisnes exit, umesto da pita da li da izadje iz programa, on prijavi 2d differential location?!
Btw dobar onaj help sto su ubacili, samo mi to sos stalno kopa oci?
I za kraj da li je jos neko u galeriji pored standardnih slika dobio i onih par glupih ikonica i da li je probao da ih obrise (plasim se da cu nesto da zeznem, a stvarno nemam sat vremena da se opet patim sa instaliranjem i podesavanjem garmina)?!
Da li koristis walpaper?! Ako da, skloni ga pa vidi onda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari